BMW X4 primeşte uniforma de poliţie şi modificări de la AC Schnitzer pentru campania Tune it! Safe! 2014

de Sebastian Toma
Vineri, 28.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
AC Schnitzer a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen o versiune modificată a lui BMW X4, îmbrăcată şi în uniforma poliţiei germane, pentru a zecea ediţie a campaniei Tune it! Safe!.

AC Schnitzer a prezentat un pachet special creat pentru BMW X4 în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Modelul este personalizat de tunerul german şi echipat ca o maşină a poliţiei germane pentru cea de-a zecea aniversare a campaniei Tune it! Safe! Derulată de Asociaţia Tunerilor Germani de Automobile. Exponatul este un vehicul funcţional care vrea să le atragă atenţia pasionaţilor de tuning că modificările aplicate maşinilor pot să respecte toate standardele de siguranţă aflate în vigoare în timp ce schimbă aspectul vehiculului şi îi îmbunătăţesc performanţele. Altfel spus, asociaţia tunerilor auto din Germania atrage atenţia cu privire la riscurile asociate vehiculelor modificate folosind componente neomologate.

Exemplarul din imaginile alăturate este un BMW X4 xDrive20i care a primit o creştere de putere de la 184 la 245 CP. Resursele suplimentare îi asigură un timp 0-100 km/h de 6.7 secunde şi o viteză maximă de 212 km/h. Accelerarea de la 80 la 180 km/h este realizată în 17.5 secunde, specifică tunerii de la AC Schnitzer, responsabili de pachetul din imagini. Modificările mecanice nu s-au oprit doar la motorizare, fiind montat şi un kit de arcuri sport care reduce garda la sol a lui X4 cu 30 de milimetri la nivelul punţii faţă şi 25 de milimetri la nivelul punţii spate.

Cei de la AC Schnitzer au montat şi un sistem de evacuare cu silencer şi două tips-uri cromate integrate în difuzorul de aer spate.

Urmareste Automarket
La nivel estetic, modelul beneficiază de un kit aerodinamic AC Schnitzer. Acesta implică un set de bare de protecţie modificate, un difuzor de aer spate, capace ale oglinzilor laterale realizate din fibră de carbon şi este completat de un set de jante forjate din aliaj AC Schnitzer Type V.
Acestea din urmă sunt vopsite în nuanţa Antracit şi sunt echipate cu anvelope Hankook Ventus S1 evo de dimensiuena 265/30/R22. Pachetul nu ar fi fost complet fără un sistem de semnalizare specific poliţiei germane. La bord, maşina are pedale din aluminiu, un suport de cheie special şi covoraşe din velur.

Via ACSchnitzer

Comentarii (1)

  • Andrei
    Aduce cu masinile din serialul Alarm fur cobra 11! Ii sta bine in uniforma de politist acestui X4 Ac Schnitzer
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru