BMW X6 M Competition, tunat de Manhart: motorul V8 dezvoltă 730 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Marti, 28.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german Manhart a dezvoltat un pachet de performanță pentru BMW X6 M Competition. SUV-ul a fost redenumit MHX6 700, iar motorul V8 twin-turbo dezvoltă acum 730 de cai putere.

Cu 625 de cai putere sub capotă, BMW X6M Competition este unul dintre cele mai puternice și rapide SUV-uri de pe piață. Întotdeauna se vor găsi, însă, clienți care vor mai mult și vor apela la companiile de tuning pentru a obține mai mult de la SUV-ul bavarez.

Pachetul de tuning propus de Manhart se numește MHX6 700 și include atât îmbunătățiri tehnice cât și estetice.

Pentru început, clienții pot opta pentru o resoftare ECU, sau pentru modulul MHtronik. Indiferent de alegere, puterea motorului V8 twin-turbo, de 4.4 litri, crește la 730 CP și 900 Nm cuplu. Frânele au fost, la rândul lor, modificate pentru a ține pasul cu surplusul de cai putere.

Tunerul german a pregătit terminații de 100 de milimetri pentru sistemul de evacuare, arcuri H&R care coboară garda la sol cu 30 de milimetri, și jante cu diametrul 22 de inch.

Din punct de vedere estetic, SUV-ul bavarez a primit un pachet aerodinamic cu elemente din carbon forjat, același material putând fi întâlnit din belșug și la interior.

via Manhart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru