BMW xDrive Offroad Experience: o demonstrație de forță în off-road în 10 orașe din țară

de Bogdan Mirică
Vineri, 27.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a demarat campania xDrive Offroad Experience 2015, programată să aibă loc în zece orașe din țară. Germanii vor demonstra capacitățile sistemului xDrive în condiții dificile de off-road.

Deși salariul minim în România abia dacă ajunge la 200 de euro, piața mașinilor premium nu duce lipsă de cereri. Mai mult, clienții dn România care optează pentru o mașină din segmentul superior preferă să aleagă un SUV sau o tracțiune integrală.

O confirmă chiar statisticile BMW, care susțin că patru din cinci clienți ai brandului au ales un model cu xDrive în anul care a trecut. Asta înseamnă că 82.5% din BMW-urile care au ajuns în 2014 pe străzile din România au fost echipate cu tracțiune integrală. Trendul se păstrează și la nivel global, unde 32.5% din mașinile BMW sunt echipate cu xDrive.

Constructorul german a înțeles importanța tracțiunii integrale în gama sa și promite să împărtășească experiența cu peste 1500 de români dornici să conducă un BMW echipat cu xDrive. Acesta este motivul care i-a îndemnat pe nemți să organizeze BMW xDrive Offroad Experience 2015, un eveniment de condus care precede celorlalte organizate anual, din 2008 până în prezent.

După cum o sugerează și numele, BMW xDrive Offroad Experience va testa capacitățile mașinilor în teren accidentat.

Evenimentul se va desfășura în 10 orașe din țară și va încerca să profite de noroiul, obstacolele, rampele cu unghi mare și pantele abrupte ale mai multor circuite de motocross.

Comentarii (8)

  • Titi Duru
    Astept un Dorel sau Marean cu intelectul care este sa ne zica cum "tractiunile nemtesti e varza" chiar imi e dor!
    14 7
  • hazard
    "Frate, nu trage bine in miezul verii cu cauciucuri de iarna!!! E praf suvurile, ce nu intelegi?" :))
    4 12
  • mishazaitev
    Ar fi fost interesant un filmulet de la evenimentul respectiv!
    3 0
  • misha, o sa fie
    1 0
  • Sandu Patraru
    Maximum de off road pe care il poti face cu canapeaua asta germana ''premium'', este sa urci si sa cobori o bordura mai inalta. Eu iarna trecuta am tractat cu Yarisul meu deserviciu un X6 ramas suspendat , ce dreacu se mai lauda ca sunt buni la ''off roadd'' ? Un off roader cu adevarat veritabil este Toyota Land Cruiser 200 sau 150 Prado . Cine a condus masinile astea stie despre ce vorbesc . Chiar si reclama o spune ca '' nimic nu mai e de dovedit''
    8 10
  • cica romanii nu au bani ca nemtii!..ma intreb daca sunt din salariu impozitat!
    4 1
  • @sandu patraru
    "intelectul" lor pur si simplu nu poate sa inteleaga cum sa fie alta masina mai buna decat bemve."masina nemteasca" e "masina nemteasca", ce tot bateti campii cu toyota si alte porcarii.
    1 3
  • @sandupatraru
    exact la fel mi s-a intamplat si mie

    eram cu masina mea de serviciu, VW Lupo când langa mine unu cu o Toyota Landcruiser ramas in dubla pana a prostului ( fara benzina ) si cu o roata desumflata.
    mi s-a facut mila si l-am remorcat pana la prima benzinarie.

    uite ca nu retin ce model de landcruiser era, dar nu putea fi decat 200 sau 150 prado.

    sa vezi ce lume mica
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru