Brabus a modificat Mercedes-Benz GL63 AMG: 620 CP şi 0-100 km/h în 4.7 secunde

de Sebastian Toma
Marti, 04.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz GL63 AMG a primit un pachet de tuning de la Brabus. Cu ajutorul acestuia, modelul dezvoltă acum 620 CP şi este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde.

Esential 280 km/h este viteza maximă a versiunii Brabus a lui Mercedes-Benz GL63 AMG.
Mercedes-Benz GL63 AMG a primit atenţia tunerilor de la Brabus, specializaţi în modificarea modelelor din Stuttgart. Fiind cel mai mare SUV al germanilor, nu ne aşteptam la performanţe de top, dar cei de la Brabus au reuşit să sfideze legile fizicii şi să ofere un GL capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde. Secretul este motorul V8 twin-turbo de 5.5 litri, care a ajuns să dezvolte 620 CP şi 820 Nm, cu 63 CP şi 60 Nm peste versiunea standard. Viteza maximă a modelului a ajuns să fie limitată electronic la 280 km/h, valoare impresionantă pentru un model care are gabaritul lui GL.

La interior, Brabus a adăugat pedale sport din aluminiu, padele din aluminiu pentru schimbarea treptelor de viteză şi un vitezometru gradat până la 320 km/h. Clienţii pot comanda ornamente din lem exotic, tapiţerie din piele, Alcantara sau combinaţii ale celor două materiale, precum şi numeroase aranjamente personalizate, de la cusături cu model special, până la combinaţii excentrice de culori şi materiale.

Modificările la nivelul exteriorului includ un pachet de caroserie care-l face pe GL63 AMG să fie şi mai lat, un difuzor de aer spate şi o gamă de jante din aliaj, disponibile în versiuni de 21, 22 şi 23 inch diametru. Jantele pot fi echipate cu anvelope de performanţă Pirelli sau Yokohama, iar acestea ascund un sistem de frânare de performanţă şi un sistem de suspensie care îi reduce garda la sol a lui GL63 AMG cu 30 milimetri. Întregul pachet este completat de un sistem de evacuare sport, realizat din oţel inoxidabil.

Via Brabus

Comentarii (1)

  • Adrian
    Luxos, foarte performant cu interior frumos dar nu imi place exteriorul. Nici in versiunea standard nici tunat.
    5 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru