Britanicii de la Noble vor să-și dubleze producția

de Sebastian Toma
Miercuri, 08.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Într-o lume în care producția de mașini la o fabrică se măsoară în sute sau mii de unități pe zi, englezii de la Noble fabrică 12 vehicule pe an. Constructorul vrea să dubleze producția.

Esential 3 luni este durata medie de timp necesară finalizării procesului de producție al unui automobil Noble.
Noble, un producător de automobile sport din Regatul Unit, a anunțat recent că este în căutare de angajați specializați pentru a putea susține dublarea producției. Fabricantul independent de modele sport are o cotă de producție de 12 automobile pe an, dar ținta de viitor este de 25 de mașini pe an. Problema principală a celor de la Noble este faptul că au un proces de fabricație care durează trei luni pentru fiecare mașină, iar departamentul de resurse umane nu reușește să găsească suficienți angajați cu înalta calificare necesară sarcinilor aferente construcției unei mașini în acest regim.

După cum le-a explicat Peter Boutwood, managing director la Noble, olandezilor de la Autovisie, producătorul de modele sport vrea să își dubleze producția fără să afecteze calitatea mașinilor fabricate. Creșterile de producție sunt problematice și pentru uzinele convenționale, dar în cazul constructorilor care au volume extrem de mici ele devin o provocare în sine.

În prezent, angajații companiei sunt nevoiți să instruiască învățăceii direct la lcul de muncă, ceea ce crește dramatic timpul de finalizare al unor procese de producție, dar asigură rezultate bune pe termen lung.

Perfecțiunea este un drum, nu o destinație.

Motto Noble
În prezent, cei de la Noble declară cu mândrie că nu au probleme în umplerea listelor de comenzi pentru toate modelele pe care le fabrică într-un singur an. Mai mult decât atât, reprezentanții constructorului se plâng că adevărata problemă este creșterea capacității la nivelul comenzilor. Tot reprezentanții Noble au confirmat faptul că profitabilitatea nu este o problemă, în ciuda volumelor mici. Compania care produce modelele Noble reușește să fie profitabilă dacă vinde doar 10 mașini într-un singur an.

Via Carscoops | Autovisie 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru