Noble M600 Roadster - primul teaser cu varianta decapotabilă

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.06.2012
Noble se pregăteşte să ofere publicului şi o variantă decapotabilă a actualului M600. Modelul a fost deja anticipat de o imagine teaser, care trădează profilul supercarului.

Esential

650 de cai putere dezvoltă cea mai puternică versiune a lui Noble M600.

În condiţiile în care toate numele mari de pe piaţa modelelor exotice caută să îşi extindă gama, un constructor de nişă de talia lui Noble se poate simţi nevoit să urmeze acest trend. De aceea, britanicii promit că vor lansa în viitorul apropiat şi o variantă decapotabilă a supercarului M600.

Pentru a fi cât mai convingători, cei de la Noble au publicat şi un teaser al viitorului super roadster. Mai mult, informaţia a fost confirmată pentru Autocar de însuşi Peter Boutwood, directorul general Noble, care a declarat că M600 Roadster va vedea lumina zilei dacă reacţiile publicului sunt pozitive. Un alt factor decisiv ar fi primirea de care se va bucura Noble pe piaţa din China, mare amatoare de modele exclusiviste, şi vânzările înregistrate aici.

Viitorul M600 Roadster se va adresa unei categorii aparte de clienţi, diferiţi de cei actuali, care sunt interesaţi doar de performanţe. Dacă va fi produs, roadsterul va fi pus în mişcare de acelaşi motor V8 împrumutat de la Volvo XC90.

Este vorba, bineînţeles, de un propulsor intens modificat, cu două turbocompresoare, capabil să ofere trei niveluri de putere: 450, 550 şi 650 de cai putere.

Performanţele coupe-ului vor fi transmise şi Roadster-ului, care va putea accelera de la 0 la 100 de km/h în aproximativ 3 secunde, garantând în acelaşi timp o viteză maximă de 362 km/h.  

Renunţarea la acoperişul fix va costa însă ceva mai mult, clienţii urmând să mai pună câteva mii de euro peste preţul coupe-ului, şi el unul destul de piperat: 250.000 de euro.

via l motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru