Bugatti anunță startul livrărilor pentru modelul Chiron Super Sport

de Alexandru Monenciu
Marti, 05.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță startul livrărilor pentru modelul Chiron Super Sport. Acesta va fi replicat în doar 9 exemplare, toate fiind deja rezervate.

În vara anului trecut, Bugatti a prezentat lumii întregi modelul Chiron Super Sport. Încă de la început, constructorul din Molsheim a anunțat că producția va fi limitată la doar 9 exemplare, toate fiind deja rezervate. Chiar dacă prețul unuia pornește de la 3.2 milioane de euro.

Comparativ cu modelul pe baza căruia este dezvoltat, Chiron Super Sport are o caroserie cu 25 de centimetri mai lungă, motorul W16 de 8.0 litri dezvoltă 1.600 de cai putere și 1.600 Nm cuplu, și este cu 7% mai rapid decât un Chiron standard.

Concret, mașina atinge 200 de km/h în 5.8 secunde, iar repriza 0-300 km/h durează 12.1 secunde. Viteza maximă este limtată electronic la 440 de km/h.

Bugatti anunță acum startul livrărilor primelor unități către clienți. Fiecare a putut, desigur, să își personalizeze mașina după bunul plac, însa unul iese clar în evidență.

Comandat de un client care a dorit să rămână anonim, exemplarul Chiron Super Sport în cauză a fost personalizat prin intermediul programului Sur Mesure.

Grafica exterioară a fost pictată manual și reprezintă reflexia luminii pe caroseria hypercar-ului francez.

via Bugatti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru