Bugatti: Modelele Chiron și Bolide sunt sold out

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță că toate exemplarele Chiron și Bolide au fost deja vândute. În 2022, Bugatti intenționează să livreze nu mai puțin de 80 de mașini.

Spre finalul lunii octombrie 2021, Bugatti și-a anunțat clienții că producția celebrului Chiron se apropie de final. La acea vreme mai erau disponibile circa 40 de exemplare.

De atunci, toate au fost vândute astfel că modelele Chiron și Bolide sunt acum sold out, potrivit constructorului din Molsheim. În 2021, Bugatti a vândut 150 de exemplare Chiron (60% dintre clienți au fost noi pentru marca franceză), 40 dintre acestea fiind modelul Bolide.

Considerat a fi cel mai extrem Bugatti din istorie, Bolide costă 4 milioane de euro și poate fi utilizat numai pe circuit. Asta nu i-a împiedicat pe cei 40 de clienți să comande unul. Mașina va fi livrată cel mai devreme în 2024.

Tot în 2021, Bugatti a demarat livrările versiunii Chiron Super Sport 300+, toate exemplare Divo au ajuns la noii proprietari, iar unicul La Voiture Noire a fost într-un final livrat.

În ceea ce privește planurile constructorului din Hexagon pentru 2022, vrea să finalizeze toate cele 10 unități Centodieci, iar clienții vor începe să primească și versiunea Chiron Super Sport 300.

În total, Bugatti vrea ca anul acesta să livreze nu mai puțin de 80 de mașini.

via Bugatti

Comentarii (3)

  • Tocmai acum când au dat drumu la rabla...
    13 0
  • Seriff
    Cum? Parca era criza economica, pandemie, nu mai are lumea bani, se vand doar masini ieftine, etc.
    Pun pariu ca sunt o gramada cumparate de politicieni care au tot felul de afaceri dubioase si care ne zic noua ca masinile noastre polueaza.
    8 3
  • Da-o încolo… au profitat ca eram in concediu fără restricții in România și au “pus” mâna pe ele.
    Revenind la subiect… atâta tâmp cât mențin exclusivitatea și un număr redus de mașini totul ok… sunt mulți bogați chiar foarte mulți, dar nu vor toți Bugatti.
    Asta cu electricele după cum unii ne-am prins este pentru tolomaci…
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru