Cadou de Crăciun de la Kia: primele imagini cu noua generație Picanto

de Mircea Meşter
Joi, 22.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A treia generație a celui mai mic model din gama Kia se pregătește de lansare în primăvara lui 2017. Deocamdată, avem în față primele imagini oficiale ale noului Picanto.

Kia se află într-o perioadă foarte fructuoasă din punctul de vedere al lansărilor de modele noi. După de acum două luni am văzut în premieră mondială la Salonul de la Paris noua generație Rio și după ce ultimele săptămâni ne sunt ocupate de teaserele foto pentru viitorul Kia GT, pe care coreenii îl anunță ca cel mai rapid model Kia din toate timpurile, astăzi avem în față în premieră mondială noul Picanto, reprezentantul mărcii sud-coreene în segmentul mini.

Nu avem detalii oficiale legate de tehnologii, motorizări și sisteme de siguranță, însă din schițele oficiale dezvăluite de producătorul asiatic reiese faptul că noul Picanto este mult mai agresiv și mai personalizabil la nivel de design exterior și interior, păstrându-și caracterul ultracompact.

Conform foarte scurtului comunicat de presă care însoțește cele trei imagini oficiale, noul model oferă "elemente high-tech de confort și siguranță", în timp ce interiorul oferă "un design nou și modern al habitaclului, cu părți asamblate mai inteligent decât oricând".

Noua generație Kia Picanto va fi dezvăluită în cursul lunii martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva, modelul urmând să facă parte din oferta europeană Kia de la începutul verii anului viitor.

via Kia

Comentarii (1)

  • Catalin
    Masinuta este interesanta, daca aceasta o sa fie forma finala, partea din fata trimite cu gandul la viitorul Rio, iar partea din spate aminteste de modelul actual. Imi plac liniile simple ale interiorului, ce nu este aglomerat in butoane.

    Din pacate, nu am vazut prea multe exemplare din modelul actual pe strazi, acestea fiind chiar foarte rare. Personal consider ca modelul actual Picanto este cam scump, se apropie de Rio, care Rio se poate cumpara cam la 10000 euro cu tot cu tichet remat si dupa anumite negocieri, chiar dotat cu motorizarea 1.4 benzina 109 CP.
    Asa ca depinde la ce pret o sa fie comercializat viitorul Picanto.

    Personal astept cu interes noul Rio, testele deja efectuate cu acest model spun ca este spatios si are o manevrabilitate foarte buna. Plus portbagaj de 325 litri, o valoare buna pentru segmentul B. Sper sa fie dotat cu discuri de frana pe rotile din spate, ca si noul Hyundai i20, sa aiba cutie de viteze in 6 trepte, etc. Conform unei prezentari, la constructia noului Rio se foloseste un otel cu 51% mai rezistent decat cel de pe modelul actual.

    Bravo Kia, ati crescut calitatea modelelor de la o generatie la alta!
    Cunosc cel putin 4 oameni multumiti de Kia Ceed din prima generatie, toti au cumparat masinile de noi si le au de ceva ani de zile.

    Revenind la noul Picanto, vom mai vedea cum stau lucrurile, in functie de preturile noului model.
    Le doresc succes celor de la Kia, sa realizeze cat mai mute modele interesante, bune si accesibile!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru