Picanto

Marti, 04 Iulie 2023 | Modele noi

Noua generație Kia Picanto: design revizuit și motorizări aspirate natural

Kia a publicat o serie de imagini cu noua generație Picanto. Vorbim despre un design complet revizuit, iar gama de motorizări include agregate aspirate natural.
Vineri, 07 August 2020 | Intern

Prețuri Kia Picanto facelift în România: start de la aproape 12.300 de euro pentru modelul asiatic de clasă mini

Kia a publicat lista de prețuri pentru Picanto facelift. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune pornește de la 12.275 de euro și este echipată cu motorul aspirat natural de 67 de cai putere.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Kia lansează versiunea europeană a lui Picanto facelift: modificări estetice, ecran central de 8 inch și transmisie robotizată

Kia a prezentat versiunea europeană a micuțului Picanto facelift. Modelul va fi disponibil pentru comandă începând cu această vară și propune îmbunătățiri estetice, sisteme noi de siguranță și o transmisie robotizată cu cinci rapoarte.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Lansarea Kia Picanto facelift în Europa, anticipată de prezentarea versiunii din Coreea de Sud: hatchback-ul de oraș va avea ecran de 8 inch

Kia Picanto facelift va avea modificări minore de design și un ecran de 8 inch la interior, potrivit primelor imagini publicate de constructorul asiatic cu versiunea din Coreea de Sud.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Economic

Vânzări-record pentru Kia în Europa: aproape 500.000 de unități în 2018, creștere de 36% la vânzările de electrice și hibrizi

Kia a înregistrat vânzări-record în 2018, la nivel european, cu aproape 500.000 de unități. Sud-coreenii au reușit o creștere de 36% a vânzărilor de mașini electrice și hibrizi, în timp ce cota lor de piață în Europa a ajuns la 3.2%, cel mai mare nivel de până acum.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Șase modele cu 5 stele, 4 stele pentru electrica Ampera-e, rezultate amestecate pentru Kia

Cea mai recentă sesiune de testare Euro NCAP a pus sub lupă 9 modele recent lansate în Europa. Rezultatele și concluziile inginerilor organizației europene sunt interesante.
Joi, 16 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Noua generație Kia Picanto se prezintă: 3 motoare pe benzină, implicit un 1.0 Turbo de 100 CP

Kia a prezentat astăzi dosarul complet al noii generații Kia Rio. Modelul de oraș al coreenilor nu-și modifică dimensiunile, dar crește tehnologic și la nivel estetic.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | GENEVA 2017

Miza pe oraș: noua generație Kia Picanto oferă un salt vizibil la nivel estetic și calitativ

Kia ne oferă astăzi primele imagini oficiale cu noua generație Picanto, cel mai mic model din gama proprie. Noul reprezentant al mărcii în segmentul mașinilo de oraș se modernizează vizibil estetic, tehnic și calitativ.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Modele noi

Cadou de Crăciun de la Kia: primele imagini cu noua generație Picanto

A treia generație a celui mai mic model din gama Kia se pregătește de lansare în primăvara lui 2017. Deocamdată, avem în față primele imagini oficiale ale noului Picanto.
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Kia Picanto facelift va debuta luna viitoare

Kia va prezenta facelift-ul lui Picanto în cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie. Până atunci, primele imagini ale versiunii coreene a modelului au fost publicate pe internet.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce maşini noi poţi cumpăra cu 10.000 euro?

Putem cumpăra o maşina nouă de familie la un preţ maxim de 10.000 euro? Dificil, dar există totuşi câteva variante.
Joi, 23 Februarie 2012 | Intern

Kia Picanto cu trei uşi, Rio Sedan şi Soul facelift sunt disponibile în România

Importatorul Kia a anunţat preţurile noilor Rio Sedan, Soul facelift şi Picanto cu trei uşi. Cel din urmă pleacă de la 9.212 euro, Rio Sedan pleacă de la 10.345 euro, iar Soul facelift costă 13.429 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | Modele noi

Kia Ray, primul monovolum de segment A al coreenilor

Kia a prezentat un model de oraş destinat exclusiv pieţei din Coreea de Sud. Se numeşte Ray şi debutează în 2012. Motorizările sunt preluate de la Picanto, dar platforma îi aparţine în întregime.
Joi, 25 August 2011 | FRANKFURT 2011

Kia Picanto cu trei uşi debutează la Frankfurt

Versiunea cu trei uşi a lui Kia Picanto va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Aceasta va fi oferită întâi în Regatul Unit, celelalte pieţe din Europa urmând să primească modelul ulterior.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Kia Picanto a debutat la Geneva

Cel mai mic model din gama Kia a fost redesenat şi reproiectat complet şi a debutat pe scena de la Salonul Auto de la Geneva alături de Rio, fratele său mai mare.
Joi, 20 Ianuarie 2011 | GENEVA 2011

Noul Kia Picanto - primele imagini de la interior

Kia a publicat primele imagini ale interiorului noului Picanto. Acestea ne prezintă un habitaclu în care materialele sunt mult îmbunătăţite faţă de versiunea actuală.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Kia a prezentat primele schiţe ale noului Rio

Noua generaţie a lui Kia Rio va debuta alături de frătele său mai mic la Salonul Auto de la Geneva. Atât Rio, cât şi Picanto vor fi modele cheie în noua strategie a constructorului sud-coreean.
Joi, 06 Ianuarie 2011 | Modele noi

Kia va realiza şi o versiune cu trei uşi a noului Picanto

Kia Picanto va fi oferit şi într-o versiune cu un aspect mai sportiv până la sfârşitul lui 2011. Modelul va avea trei uşi, dar va beneficia de aceleaşi propulsoare, sisteme de direcţie şi suspensii ca versiunea cu cinci uşi, nefiind nicio îmbunătăţire pe partea de dinamică.
Joi, 22 Iulie 2010 | General

Kia Picanto a fost desemnată cea mai fiabilă maşină de o revistă din Marea Britanie

Publicaţia britanică Which? a realizat un studiu de satisfacţie şi fiabilitate în materie de automobile şi a desemnat Kia Picanto ca fiind cel mai fiabil model dispon
Luni, 05 Iulie 2010 | Industrie

Kia a produs şi vândut un milion de unităţi Picanto

Coreenii de la Kia sărbătoresc producţia a 1.000.000 unităţi Picanto. Modelul a debutat în 2004 şi următoarea generaţie este aşteptată în următorii doi ani.

Tag-uri similare

Toyota, Hyundai, Kia, Romania, hibrid, diesel, electric, facelift, record, Corolla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru