Kia Picanto cu trei uşi debutează la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.08.2011
Versiunea cu trei uşi a lui Kia Picanto va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Aceasta va fi oferită întâi în Regatul Unit, celelalte pieţe din Europa urmând să primească modelul ulterior.

Kia va lansa la Franfurt versiunea cu trei uşi a lui Picanto. Modelul va debuta iniţial în versiunea cu postul de conducere pe partea dreaptă, fiind disponibilă în Marea Britanie încă de la Salonul Auto de la Frankfurt, în timp ce clienţii de pe celelalte pieţe din Europa vor avea acces la această versiune de caroserie a lui Picanto ceva mai târziu, la o dată încă nespecificată. Cei de la Kia nu s-au mulţumit să-i ascundă două uşi lui Picanto şi i-au conferit acestei versiuni un aspect mai agresiv, care se potriveşte de minune cu elementele estetice ale acestui model.

Kia Picanto are o parte frontală revizuită, cu o grilă a radiatorului de dimensiuni mai mari şi cu contur roşu. Fantele de aerisire ale barei de protecţie faţă au fost redimensionate, având un aspect mai agresiv, în ciuda faptului că nu au fost operate modificări mecanice care să necesite capacitatea suplimentară de răcire. Celelalte elemente ale lui Picanto nu au fost modificate, platforma, interiorul şi gama de motorizări nefiind diferite de versiunea cu cinci uşi a lui Picanto, lansată la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

Versiunea cu trei uşi a lui Kia Picanto are aceleaşi dimensiuni exterioare cu fratele său mai "practic" şi se mândreşte cu un interior spaţios. Fratele său cu cinci uşi a fost testat de EuroNCAP şi a obţinut patru stele în urma ultimei sesiuni de teste.

Modificările exterioare operate de cei de la Kia le permit clienţilor să-şi personalizeze maşina într-o oarecare măsură, deoarece paleta de culori este deosebită, iar modelul poate fi comandat alături de o serie de accesorii, cum ar fi seturi de jante cu modele deosebite, ornament cromat pentru evacuarea finală şi altele.

Via | Autoblog.it

Comentarii (4)

  • frumos
    felicitari kia pentru noile modele care sunt superbe inclus acest picanto
    9 1
  • Diesel
    Nu inteleg de ce nu pun pe modelul asta si motorul diesel de 1.1 (de pe noul Rio)... ar avea un consum infim... exact ceea ce vrei de la o masina de dimensiunile astea.
    6 1
  • danutz
    @cmg_george
    In general, producatorii au inceput sa renunte la diesel-uri pe masinile din clasa mini din cateva motive: motoarele pe benzina care le echipeaza oricum sunt suficient de economice iar clientul unei astfel de masini stie asta si prea rar e dispus sa arunce cu bani in plus la pret si revizii doar pentru o diferenta foarte mica la consum. Vanzarile foarte mici de dieseluri la clasa mini o demonstreaza. Dieselul isi arata eficienta de la clasa compacta in sus, si cu cat clasa e mai mare cu atat renteaza mai mult sa-ti iei un diesel.
    5 1
  • @danutz
    In mare parte sunt de acord cu ce spui tu insa... cu consumul nu este chiar asa... in conditiile in care cu o benzina de 1.1-13 ajungi la consum de 6-7 in oras si cei de la Kia anunta un consum mixt la Rio 1.1CRDI undeva la 3% http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Kia-Rio-1.1D-ecoDynamics-1/258838/
    Deci hai sa nu fie 4 cat zic ei in oras sa fie 5 si tot este sensibil mai putin decat la benzina si asta pentru Rio... pe Picanto consumul ar fi trebuit sa fie ca la Smart CDI ceea ce ar fi fost chiar extraordinar pentru o masina de 4/5 locuri :)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru