Noul Kia Picanto - primele imagini de la interior

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.01.2011
Kia a publicat primele imagini ale interiorului noului Picanto. Acestea ne prezintă un habitaclu în care materialele sunt mult îmbunătăţite faţă de versiunea actuală.

După ce Kia a publicat acum două săptămâni primele imagini cu exteriorul noii generaţii a modelului de oraş Picanto, coreenii recidivează prezentându-ne, de această dată, două instantanee din habitaclul noului lor model.

Imaginile care au apărut pe internet în Brazilia prezintă volanul şi ceasurile de bord ale lui Picanto, detalii din care nu prindem foarte mult din esenţa habitaclului modelului Kia. Cu toate acestea, este de notat volanul cu interior glossy net îmbunătăţit faţă de actualul Picanto şi ceasurile de bord iluminate cu LED-uri albastre. Per total, prima impresie este una bună, imaginea fiind cea a unui model pentru care calitatea materialelor şi a asamblării a contat mai mult decât până acum.

Noul Picanto va fi prezentat oficial marţi, 1 martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. E foarte probabil însă ca galeria completă de imagini să apară cu mult înaintea lansării oficiale a modelului coreean, astfel că Automarket vă va ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor în acest caz.

via | Leblogauto

Comentarii (4)

  • Kia
    promitator.
    Foarte inspirat volanul
    8 1
  • Razica
    picanta
    mda... arata f misto masina si exterior si interior, acuma depinde si pretul cu care va iesi p piata si cu c motorizari
    4 1
  • Aceleasi ceasuri de cielo ca la i10.
    Mult mai interesant noul spark
    1 6
  • crysti09
    Ceasurile alea zici ca sunt urechile lui Mutulica :))
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru