Carlos Sainz va concura în Raliul Dakar 2014 pentru Red Bull SMG Rally Team

de Daniel Popescu
Marti, 19.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dublul campion mondial de raliuri Carlos Sainz va concura în luna ianuarie în Raliul Dakar 2014 pentru noua echipă Red Bull SMG Rally Team.

Esential 1 victorie a obtinut Carlos Sainz in Raliul Dakar (2010)
Carlos Sainz va fi prezent în Raliul Dakar şi la ediţia care va avea loc în luna ianuarie a anului viitor, după ce a semnat un contract cu noua echipă Red Bull SMG Rally Team.

Spaniolul în vârstă de 51 de ani şi-a câştigat reputaţia prin două titluri câştigate în Campionatul Mondial de Raliuri în 1990 şi 1992, însă are în palmares şi o victorie în Raliul Dakar în 2010. El va colabora cu managerul Philippe Gache la dezvoltarea unui buggy, însă obiectivul oficial este doar acela de a trece linia de sosire a celei mai dure competiţie de anduranţă din lume.

Obiectivul va fi să ajungem la linia de sosire. Am putea fi rapizi sau am putea fi lenţi, dar important este să nu ne oprim niciodată.

Carlos Sainz
Pilot Red Bull SMG
"Sunt foarte optimist în privinţa maşinii pe care o vom lua la Dakar.
Obiectivul va fi să ajungem la linia de sosire. Am putea fi rapizi sau am putea fi lenţi, dar important este să nu ne oprim niciodată. Am testat maşina şi am lucrat din greu în ultimele săptămâni pentru a identifica eventualele probleme cu scopul de a le rezolva înaintea cursei"
, a declarat el.

Al doilea pilot al echipei Red Bull SMG Rally Team va fi francezul Ronan Chabot, care a ocupat locul şapte în Raliul Dakar la ediţia de anul trecut. Raliul Dakar 2014 va avea loc pentru a şasea oară în America de Sud în perioada 5-18 ianuarie. Traseul va trece din nou prin Argentina şi Chile, însă noutatea este includerea Boliviei în locul statului Peru.

Via Red Bull

Comentarii (1)

  • Tot respectul pentru acest campion formidabil! Sa concurezi in Dakar la o varsta la care altii considera o aventura un drum pana la Iasi, este un fapt demn de toata lauda!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru