Câți kilometri parcurgeți cu mașina personală în fiecare an? Un elvețian face 43.000 de kilometri pe an cu un McLaren 12C Spider

de Bogdan Mirică
Luni, 01.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un om de afaceri elvețian, pasionat de mașini rapide, și-a cumpărat în urmă cu trei ani și jumătate un McLaren 12C Spider. A reușit să parcurgă în tot acest timp o distanță record.

Câți kilometri parcurgeți pe an cu mașina voastră? Punem pariu că nu faceți 43.000 de kilometri? Și chiar dacă săriți de 43.000 de kilometri, nu-i așa că mașina voastră de zi cu zi nu este un McLaren 12C Spider?

Ca să ne lămurim cu toții, Urs Tschedin este un om de afaceri elvețian care și-a cumpărat propriul Mclaren 12C Spider în urmă cu trei ani și jumătate. De atunci și până acum ai zice că nu a coborât din mașină. McLaren-ul a reușit să ajungă deja la 130.000 de kilometri și, potrivit proprietarului, ar putea să își dubleze numărul de kilometri parcurși în anii care vor urma.

Exemplarul se califică automat pentru McLaren-ul 12C cu cei mai mulți kilometri și chiar pentru cea mai rulată mașină a constructorului englez. 

Esential 130.000 de kilometri a parcurs elvețianul în trei ani și jumătate la volanul mașinii sale, un McLaren 12C Spider.
Urs Tschedin a cumpărat mașina de Crăciun și a condus-o prin Europa pe orice fel de vreme: ploaie, ninsoare, caniculă.
Omul de afaceri elvețian deține o companie care vinde mașini de șlefuit de înaltă precizie. Majoritatea călătoriilor sale de afaceri se fac în McLaren-ul decapotabil, vopsit în argintiu.

Performanța lui Tschedin a fost cu atât mai dificilă cu cât Elveția are o serie de amenzi dure pentru depășirea vitezei regulamentare. Poate și de aceea omul de afaceri recunoaște că iubește călătoriile în Germania, acolo unde nu există limită de viteză.

Comentarii (7)

  • Si chiar era nevoie sa faceti un articol din cauza asta ? Urmeaza sa vedem cati km face un roman posesor de 1.9tdi ???
    13 13
  • Daca nu ma insel a mai fost un articol pe Automarket.ro tot cu un elvetian care a pus peste 1,000,000 km pe un Maybach.

    Pur si simplu oameni care se bucura de masinile lor si le folosesc pentru ceea ce sunt facute. Sa le conduci (sau sa fii condus). Bravo lui !!!
    17 1
  • Ciubucul lui! Are bani să o pună la lucru, doar nu e bibelou!
    E plină lumea de parveniți care cumpără avizi obiecte de artă, dar nu deosebesc un Van Gogh de un Picasso.
    11 0
  • Este un tip din Cluj, care face naveta minim 150 km zilnic cu McLaren 650, Aston Martin Vanquish, Mercedes SLS AMG, Maserati Gran Turismo. Le tot schimba, intre ele. Insa in urma cu vreo 6 ani mergea doar cu Maserati-ul zilnic.
    7 0
  • Probabil ce bate recordul la kilometri percursi pentru orice supercar produs pana acum...
    2 0
  • @Yuta
    Da...e vb de Mihai Rad . Are sub 30 de ani si mai are si un Ferrari 458 galben....
    1 0
  • @Scorpionu
    Mihai are un McLarec MP4-12C;
    Asta de care zic eu are Laminorul din Beclean (BN) si are/avea Maserati Gran Turismo, Mercedes SLS AMG, Aston Martin Vanquish si maio nou un Mc Laren 650. Cel putin in ordinea asta le-am vazut de-a lungul anilor.
    In urma cu 6 ani facea zilnic naveta cu Maserati-ul;
    Mai are si Land Rover si parca ceva BMW seria3, dar astea-s neinteresante pe langa supercaruri ;-)P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru