Cei mai buni fotografi auto români, reuniți într-o tabără foto BMW în Portugalia

de Silvian Irimia
Sambata, 25.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A treia ediție a #BMWPhotoCamp s-a desfășurat în Lisabona, capitala Portugaliei. Astfel, șase fotografi auto din România s-au jucat cu lumina și noile modele BMW în decoruri spectaculoase.

În continuarea unei serii de evenimente de fotografie organizate cu succes în ultimii ani, BMW România a realizat a treia ediție a #BMWPhotoCamp. Pentru prima dată, acest eveniment s-a desfășurat în afara granițelor României, în pitorescul oraș Lisabona din Portugalia.

Scopul #BMWPhotoCamp este de a evidenția fotografiile auto și munca talentaților creatori din spatele obiectivelor. 

România se mândrește cu o tradiție bogată în fotografie auto, cu rădăcini în proiectul Freelancer din anii '90, inițiat de pionierul Dan Beșliu. În 2023, șase profesioniști cu experiență, cu colaborări notabile în industrie și presa auto, au răspuns invitației de a participa la #BMWPhotoCamp. Aceștia sunt: Adrian Cobzașu, Ramona Copil, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoș Savu și Andrei Toboșaru.

Șase modele BMW diferite au fost vedetele evenimentului, inclusiv limuzina electrică BMW i7, BMW M3 Touring, modelul X3, precum și coupe-urile BMW Seria 4 și Seria 2 Gran Coupe.

Fotografii au avut ocazia să exploreze variatele peisaje oferite de Lisabona și împrejurimi, de la zone urbane moderne, la locuri încântătoare precum Azenhas do Mar.

Podul Ponte 25 de Abril și promenada Sant Maria de Belem au fost doar câteva dintre locurile urbanizate, frecvent folosite pentru cadre spectaculoase.

Rezultatele #BMWPhotoCamp constau în șase seturi distincte de fotografii, reflectând libertatea de exprimare promovată de proiect. De la expresia pură prin intermediul camerelor de fotografiat, la imagini ce utilizează grafica pe calculator și inteligența artificială, de la abordări alb-negru exclusive, la cadre pline de culoare dedicate mișcării. Cea mai spectaculoasă selecție de imagini a putut fi admirată în premieră la expoziția găzduită de Galeria Galateca din centrul Bucureștiului.

Comentarii (1)

  • Frumos… mă bucur să văd că “existăm” și contăm, bravo lor!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru