CEO-ul Ferrari confirmă lansarea unui nou model, produs în serie limitată, până la finalul acestei luni

de Alexandru Monenciu
Vineri, 05.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile va lansa un nou model, produs în număr limitat de exemplare, până la finalul acestei luni. Confirmarea vine chiar de la noul CEO al mărcii, Benedetto Vigna.

În urmă cu trei ani, Ferrari a prezentat lumii întregi modelele Monza SP1 și SP2. Odată cu acestea, constructorul italian de automobile a lansat oficial seria Icona care va integra modele speciale, produse într-un număr limitat de exemplare, inspirate de mașinile clasice ale mărcii din Maranello.

Acum, familia se va extinde, odată cu lansarea unui nou model. Potrivit CEO-ului Ferrari, Benedetto Vigna, acesta va debuta până la finalul acestei luni. Anunțul a fost făcut în cadrul prezentării rezultatelor financiare pentru al treilea trimestru al anului.

La fel ca în cazul celor două Monza, noul model va fi dezvoltat de divizia Ferrari Special Projects și va fi produs într-o serie limitată.

Prototipul viitorului model din seria Icona a fost deja surprins în teste, dar camuflajul cu care este acoperit, și panourile false de caroserie, nu au lăsat foarte multe detalii estetice la vedere.

Potrivit zvonurilor, acesta va fi inspirat de modelul de curse 330 P4 din anii '60 și va fi bazat pe șasiul monococă a lui LaFerrari Aperta. Mai mult, ar putea fi echipat cu motorul V12 de 6.5 litri, aspirat natural, al lui 812 Competizione.

Rămâne, însă, de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri.

via Automotive News

Comentarii (1)

  • Poate nu am înțeles eu… dar Ferari prin definiție este serie limitată, sau se pregătesc și de un model de volum să concureze cu Sandero ;)
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru