Chinezii de la Lynk&Co au deschis lista comenzilor pentru sedanul 03 TCR: livrările vor începe în primul trimestru din 2020

de Paul Cosma
Marti, 24.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Lynk&Co au anunțat startul comenzilor pentru sedanul 03 TCR. Livrările către clienți vor începe în primul trimestru al anului viitor.

Grupul Geely a înființat o divizie de motorsport în 2018, pe care acum vrea să o popularizeze cu ajutorul brandului Lynk&Co.

La jumătatea anului trecut, chinezii au demarat programul de dezvoltare a lui Lynk&Co 03 TCR, sedanul pregătit pentru competiții motorizate și care a debutat în Cupa Mondială de Turisme.

Compania a deschis acum lista comenzilor pentru 03 TCR, iar livrările către clienți vor începe în primul trimestru din 2020.

Vehiculul beneficiază de un propulsor biturbo de 2.0 litri ce dezvoltă 350 de cai putere și un cuplu de 420 Nm, având o greutate de 1.265 de kilograme.

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • Devron
    Io la un pret bun mi-as lua,sincer...doar n-o crapa sub mine...
    6 0
  • hazard
    multumim pentru informatii, sunteti super!!! Ma duc sa dau comanda chiar acum, are un pret foarte bun!!! Tot ce trebuie e aici https://www.automarket.ro/masini-noi/lynkco/
    4 0
  • someone
    designul e subiectiv, motorul are cifre interesante, pretul cred ca va fi foarte tentant, insa ceea ce m-a inmprssionat cel mai mult la acest model este tura pe ring a variantei de curse: nu am vazut nici un motor de 2.0 pe ring care sa traga asa de la 150 kmh in sus cum o facea lynko asta. sau lynko ala/acela.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru