Chinezii lucrează la un rival pentru Volkswagen ID.3 și Renault Megane E-Tech

de Alexandru Monenciu
Marti, 31.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul chinez de automobile Zeekr a publicat o serie de imagini cu al treilea model din gamă, un SUV compact cu zero emisii. Va fi disponibil și în Europa.

Chinezii de la Zeekr pregătesc lansarea celui de-al treilea model din portofoliu, unul care va fi disponibil și pe Bătrânul Continent. Aici, îi va avea drept rivali pe Volkswagen ID.3 și Renault Megane E-Tech, printre alții.

Până la debutul care ar putea avea loc în luna aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, Zeekr publică o serie de imagini cu prototipul acoperit cu un camuflaj multicolor.

Numele viitorului model este necunoscut, dar se poate observa că vorbim despre un SUV de dimensiuni compacte, electric. Este dezvoltat pe arhitectura SEA, la fel ca Smart #1 și alte modele din grupul Geely.

Din punct de vedere estetic, se disting câteva elemente cum ar fi capota de dimensiuni mici, aripile pronunțate, garda la sol decentă, mânerele portierelor se retrag în caroserie, iar spatele este scos în evidență de stopurile LED.

Așa cum spuneam, noul model al chinezilor de la Zeekr (care ar putea fi denumit 003) va fi disponibil și în Europa.

via Zeekr

Comentarii (2)

  • fraieri suidejii astia, ei n-au auzit inca de la expertii rumani ca electricele nu-s bune acolo la ei, la ce ger si zapezi au...nu inteleg de ce se tot incapataneaza sa-si ia masini precum audi-ul ala electros din poza, cand exista dizal...ala e viitorul. poate se lumineaza si chinejii si scot intr-un final un zeekr dizalos, ar fi salvarea lor, altfel dau faliment cu tot grupul geely
    5 5
  • Nu era copy/paste la chinezi, de ce sa lucreze la un model?
    eu. ce sa-ți mai spunem, ești ca un disc obosit care cânta aceeași manea trista…
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru