Citroen C3 revine: o nouă generație se lansează în 29 iunie cu un design similar lui C4 Cactus și motoare noi

de Bogdan Mirică
Vineri, 24.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Citroen C3 este foarte aproape. Înainte de lansarea oficială vedem un teaser video care încearcă să anticipeze liniile de design ale subcompactei.

Citroen era unul dintre constructorii cu experiență în segmentul mașinilor mici. Letargia din ultimii ani a făcut însă ca modelele sale să îmbătrânească excesiv și vânzările în acest segment să nu fie tocmai subiect de laudă.

Prin urmare, Citroen a grăbit lansarea unei noi generații a subcompactei C3, programată să debuteze în premieră mondială în data de 29 ianuarie. Până atunci însă, Citroen a publicat un teaser video, care încearcă să pregătească fanii brandului pentru lansare.

Cu un design complet diferit de ceea ce vedem la modelul actual, viitorul C3 va împrumuta din liniile fraților mai mari, adică C4 și C4 Cactus. O demonstrează și schițele din acest teaser video, în care observăm că partea posterioară aduce foarte mult cu cea a lui C4 Cactus. Partea frontală va fi ceva mai impunătoare, va fi ușor ridicată, iar grila va fi una verticală.

Urmareste Automarket
Interiorul va fi și el complet regândit, cu ceva mai puține butoane și cu un spațiu interior mai mare decât cel al actualei generații.
Gama de motorizări va include unități diesel și benzină, cu trei sau patru cilindri.

Deși primele imagini vor apărea în data de 29 iunie, noul Citroen C3 va fi expus live abia în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, urmând să ajungă în showroom-uri la finele acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru