Prețuri noul Citroen C3 în România: start de la 16.500 de euro

de Tiberiu Safta
Miercuri, 10.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a anunțat oficial prețurile noului C3 cu motoare pe benzină pentru piața din România. Astfel, noul model de oraș propune un preț de pornire de 16.500 de euro în țara noastră.

Noul Citroen C3, disponibil acum și în versiuni cu motoare termice, a ajuns și în România. Cu această ocazie, constructorul francez a anunțat prețurile noului model pentru piața noastră. Noul Citroen C3 mai este disponibil și în versiunea electrică e-C3, care a fost lansată în toamna anului trecut.

Pe piața din România, noul Citroen C3 va fi disponibil în 3 linii de echipare: You, Plus și Max. Prețul de pornire al noului model este de 16.500 de euro, pentru echiparea de bază You cu motorul pe benzină de 1.2 litri și 100 de cai putere.

Între timp, versiunea electrică e-C3 are un preț de pornire de 23.300 de euro în țara noastră. Îți reamintim că această versiune aduce un motor electric de 113 cai putere, alimentat de o baterie de 44 kWh și care garantează o autonomie de 320 de kilometri în regim WLTP.

via Citroen

Comentarii (1)

  • Pai ziceati ca porneste pe piata europeana de la 15K. In Romania de la 16500? Probabil suntem noi ai mai ortomani. :)
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru