Citroen DS Wild Rubis - conceptul primului SUV din gama DS a fost dezvăluit

de Bogdan Mirică
Joi, 11.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul DS Wild Rubis. Prototipul anticipează primul SUV din gama premium DS a francezilor.

Aşa cum vă anunţam, Citroen va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, programat să îşi deschidă porţile săptămâna viitoare, un nou concept, botezat DS Wild Rubis. Este lesne de înţeles că avem în faţă prima încarnare a viitorului SUV lansat sub logo-ul premium DS, după cum o recunosc şi oficialii brandului francez.

Noul concept combină liniile unui coupe DS pur, cu atitudinea şi proporţiile unui SUV. Şi fiindcă veni vorba despre proporţii, trebuie să precizăm că DS Wild Rubis măsoară 4.7 metri lungime, 1.95 metri lăţime şi 1.59 metri înălţime. Ampatamentul ajunge la 2.9 metri şi garantează spaţiu pentru patru pasageri.

Profilul este dominat de o linie cromată mai lungă, în vreme ce aspectul frontal împrumută multe detalii de la un alt concept Citroen, Numero 9, prezentat în urmă cu un an, tot în cadrul unui salon din China, cel de la Beijing.

Urmareste Automarket
Tot în partea din faţă impresionează grila cromată cu aspect tridimensional, care leagă cele două blocuri optice sub formă de bumerang, echipate cu lumini LED.
Acelaşi tratament cu lumini LED şi în partea posterioară, acolo unde stopurile fac parte din hayonul înălţat şi au fost înconjurate cu un suport cromat.

Nu puteau lipsi nici evacuările cromate şi nici jantele de 21 de inch. Conceptul este desăvârşit de o vopsea texturată botezată ”Ruby Red”, ce capătă reflexii diferite în funcţie de gradul de lumină cu care este tratată.

via Citroen

Comentarii (7)

  • De ce atat de mult crom?
    Si DE CE o noua struto-camila?

    Aaaa ca sa fie in trend, nu? Cred ca incep sa-mbatranesc!
    11 33
  • Superba ca si design - dar prea mult crome.
    24 11
  • Alex Radoi
    @Rares:

    Sa stii ca exista in si romana cuvantul CROM. :)))
    35 2
  • mie imi place cu tot cromul in plus de care ziceti insa privita din lateral imi pare foare asemanatoare cu mercedes ml, daca per total nu vi se pare, uitati-va la montantul c doar
    6 8
  • reclama inspirata de Rolls Royce....... si muzik epica nu prea are nimik de a face cu un Citroen fie el si un DS........
    5 10
  • Arata super.. cu exceptia partii frontale. Nu prea inteleg ce se intampla pe-acolo. In rest, masina arata exceptional precum toate modelele din seria DS
    15 6
  • Nu-mi place partea frontala.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru