Citroen DS3 World Paris - ediție limitată la doar 15 exemplare

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 24.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a lansat o ediție limitată a modelului DS3 pentru a celebra deschiderea unui showroom dedicat modelelor Citroen DS la Paris. Citroen DS World Paris se va deschide pe 27 noiembrie.

Citroen marchează deschiderea unui showroom dedicat modelelor DS în capitala Franței prin lansarea unei serii limitate pentru DS3. Această serie va purta denumirea de Citroen DS3 World Paris și va fi limitată la doar 15 exemplare. Personalizarea acestora a fost inspirată de arhitectura Art Deco, dar și de spiritul artizanal francez. Pentru DS3 World Paris s-au folosit doar culori exclusive și materiale de calitate înaltă. 

Principala diferență este dată de culoarea mată folosită pentru caroserie, în timp ce plafonul a fost vopsit într-o nuanță mai închisă. Aceiași nuanță maro se regăsește pe jantele acestui model. La interior, DS3-ul World Paris cu numărul 1 folosește piele Nappa în nunața maro Trinitario, piele folosită atât pentru tapițeria scaunelor cât și pentru îmbrăcarea levierului schimbătorului de viteze și a cotierei centrale.

Fiecare exemplar dintre cele 15 ce vor fi produse va fi unic în ceea ce privește personalizarea, chiar și emblema World Paris fiind diferită.

Exemplarul cu numărul 1 va fi expus la showroomul Citroen DS din Paris ce se va deschide pe 27 noiembrie. 

Via Citroen

Comentarii (1)

  • Scorpionu.negru
    Am si eu o intrebare....pe ce vor astia 3.3 mil de euro ? Pe un DS3 putin modificat care arata grotesc si cel mai probabil merge ca Aventador ? In afara de spate care e acceptabil nu vad ce ar putea fi frumos la el. Si gratis sa il primesc, as alege sa il vand si imi cumpar Aventador. Restu de bani mi-ar ajunge sa cumpar 8 generatii noi de Lamborghini pe viitor
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru