Citroen lansează ediția C5 Aircross C-Series: elemente speciale pentru caroserie și accesorii îmbunătățite pentru interior

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen C5 Aircross va fi disponibil din 1 iunie și în ediția specială C-Series. Francezii au pregătit pachetul de exterior Anodised Deep Red și o serie de îmbunătățiri pentru interior.

Citroen C5 Aircross a fost lansat la începutul anului trecut, iar în tot acest timp, SUV-ul producătorului francez a depășit 130.000 de comenzi. Mai mult decât atât, anul trecut, C5 Aircross a fost al doilea cel mai popular model din gama Citroen.

Conform oficialilor producătorului francez, începând cu 1 iunie, C5 Aircross va fi disponibil și într-o versiune specială C-Series. Pentru exterior, Citroen a pregătit pachetul Anodised Deep Red care propune elemente de culoare roșie pe anumite accesorii de caroserie (ramele prizelor de aer, elementele din cauciuc denumite Airbump, logo-urile de pe aripile laterale și barele amplasate pe plafon). Totodată, C5 Aircross va fi disponibil și cu o caroserie în două nuanțe (indiferent de culoarea caroseriei, plafonul va fi unul vopsit în Perla Nera Black).

La interior, francezii propun o planșă de bord de culoare gri, o tapițerie cusută cu ață de culoare albă și scaune care dispun de o bandă roșie în partea de sus a spătarelor.

Citroen C5 Aircross C-Series este poziționat între versiunile de echipare Feel și Shine (nivelul de echipare de top).

Standard, clienții vor primi următoarele echipamente: scaune Advanced Comfort, pachetul Drive Assist cu funcții pentru monitorizarea șoferului și avertizări cu privire la o coliziune frontală, cruise control adaptiv cu funcție Stop&Go (doar pentru variantele cu transmisie automată), sistem de navigație, cameră video pentru mersul cu spatele și sistem de acces și pornire motor fără cheie .

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru