Citroen va anunţa al treilea pilot pentru WTCC în 2014

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a dezvăluit că va lua o decizie cu privire la al treilea pilot al echipei de WTCC abia la începutul anului viitor.

Cred că vom comunica decizia în 2014, pentru că avem ceva timp disponibil la începutul anului viitor.

Yves Matton
Sef Citroen Racing
Citroen a confirmat recent că triplul campion mondial Yvan Muller va fi unul dintre coechipierii lui Sebastien Loeb în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Turisme, însă echipa nu este încă pregătită să definitiveze linia completă de piloţi.

Potrivit şefului Yves Matton, constructorul francez va anunţa al treilea pilot abia la începutul anului 2014 şi a refuzat să facă orice speculaţii despre identitatea acestuia.

“În primul rând trebuie să finalizez faptul că vom avea trei maşini, iar după aceea avem nevoie de timp pentru a alege cel mai bun pilot. Ne-am grăbit un pic pentru a avea un pilot cu experienţă, dar acum că îl avem pe Muller avem suficient timp pentru a alege celălalt pilot. Ideea este să nu luăm o decizie până la sfârşitul anului şi cred că vom comunica decizia în 2014, pentru că avem ceva timp disponibil la începutul anului viitor”, a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Citroen a anunţat deja că îl va evalua pe argentinianul Jose Maria Lopez în cadrul unui test care va avea loc la Valencia, iar echipa a confirmat anterior că Robert Kubica se numără printre candidaţii la un loc în cadrul team-ului.

În plus, Citroen a efectuat la Hungaroring primul test complet cu noul C-Elysee, după ce anterior a parcurs doar câteva tururi pe circuitele de la Val de Vienne şi Paul Ricard.

“Piloţii sunt foarte mulţumiţi de maşină şi de modul în care reacţionează la setări.

Dar suntem doar la început, a fost primul test corespunzător. Suntem în grafic în privinţa aşteptărilor. Piloţii sunt fericiţi, iar din punct de vedere tehnic şi noi suntem fericiţi”, a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Cea mai bune optiune ar fi Robert Kubica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru