Yvan Muller

Joi, 25 Aprilie 2019 | General

Chinezii de la Lynk&Co lansează un documentar despre evoluția în Cupa Mondială de Turisme: primul episod al mini-seriei are în prim-plan weekend-ul din Marrakech

Lynk&Co a publicat primul episod al mini-seriei "Challenge the World". Documentarul are în prim-plan evoluția constructorului chinez în cadrul Cupei Mondiale de Turisme. 4 piloți concurează sub culorile producătorului asiatic, iar primul episod oferă imagini din culisele curselor desfășurate la Marrakech.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Motorsport

Citroen va anunţa al treilea pilot pentru WTCC în 2014

Citroen a dezvăluit că va lua o decizie cu privire la al treilea pilot al echipei de WTCC abia la începutul anului viitor.
Miercuri, 07 August 2013 | Motorsport

Yvan Muller va fi coechipierul lui Loeb la Citroen în WTCC

Triplul campion mondial de turisme Yvan Muller va fi unul dintre coechipierii lui Sebastien Loeb în WTCC în sezonul 2014.
Luni, 22 Noiembrie 2010 | Motorsport

Chevrolet şi Yvan Muller, campioni mondiali în WTCC

Chevrolet îşi trece în cont o dublă istorică, obţinută în sezonul actual al Campionatului Mondial de Turisme WTCC: titlul la constructori şi la piloţi.
Joi, 02 Septembrie 2010 | WRC

Yvan Muller va concura pentru echipa lui Petter Solberg în Raliul Franţei

Fostul campion mondial din WTCC Yvan Muller va pilota un Citroen Xsara al echipei lui Petter Solberg în Raliul Franţei din luna octombrie.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Motorsport

Seat castiga al doilea titlu consecutiv in WTCC

Pentru al doilea an consecutiv, Seat reuseste sa isi adjudece titlul in Campionatul Mondial de Turisme, ajutat de evolutia pilotilor Gabrielle Tarquini si Yvan Muller.

Tag-uri similare

Seat, Yvan Muller, Gabrielle Tarquini, Seat Leon TDI, Seat WTCC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru