Yvan Muller va concura pentru echipa lui Petter Solberg în Raliul Franţei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.09.2010
Fostul campion mondial din WTCC Yvan Muller va pilota un Citroen Xsara al echipei lui Petter Solberg în Raliul Franţei din luna octombrie.

Raliul Franţei va marca prezenţa în WRC a lui Yvan Muller, fost campion în Campionatul Mondial de Turisme. Francezul va concura la volanul unui Citroen Xsara gestionat de Petter Solberg World Rally Team, actuala echipţ a fostului campion mondial Petter Solberg.

De altfel, maşina este identică cu cea utilizată de Solberg în prima parte a sezonului 2009, cu excepţia sasiului care a fost înlocuit.

"Cred că va fi distractiv atât pentru echipa noastră, cât şi pentru Muller. Xsara este o maşină foarte bună pe asfalt şi sunt încrezător că Muller se va bucura să o piloteze. Îl cunosc puţin dinainte, este un tip grozav şi un pilot foarte bun. Sunt sigur că va avea un weekend grozav în Franţa şi un raliu bun", a declarat norvegianul în vârstă de 36 de ani.

Este pentru prima oară în acest sezon când echipa lui Petter Solberg aliniază la startul unui raliu două maşini. Muller a câştigat titlul în WTCC în sezonul 2008, iar în prezent ocupă prima poziţie în clasamentul general, având un avans de cinci puncte în fata principalului său rival, Gabriele Tarquini.

Via | Petter Solberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru