Conceptul viitorului BMW Seria 4 ar putea fi lansat la Frankfurt: noua generație a coupe-ului va debuta în 2020

de Cornel Șocariciu
Duminica, 18.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW ar putea expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt conceptul care anunță lansarea noii generații Seria 4. Conform zvonurilor, versiunea de serie va debuta în prima parte a anului viitor.

BMW a pregătit o listă generoasă de premiere pentru Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar conform unor voci apropiate companiei, în standul constructorului german vom vedea și conceptul care va sta la baza viitorului Seria 4.

Conform surselor apropiate companiei, viitorul BMW Seria 4 va primi o zonă frontală mult mai agresivă comparativ cu cea integrată pe actualul Seria 3. Pe lista modificărilor apare o grilă ceva mai generoasă, prize de aer mai mari și mici îmbunătățiri la nivelul spoilerului.

În ceea ce privește interiorul, lucrurile sunt destul de clare: viitorul Seria 4 va prelua toate elementele noi care au fost introduse în momentul lansării lui Seria 3. Același lucru ar urma să se întâmple și cu gama de motorizări.

Fanii versiunilor de performanță vor primi și ei vești bune: M4 va primi o nouă generație. Conform surselor, versiunea de serie a lui Seria 4 va fi prezentată în prima parte a anului viitor, publicul european urmând să o întâlnească, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Via | BMWBlog

Comentarii (1)

  • Pentru ce sa prezinti un concept in toamna, daca in primavara anului viitor apare versiunea de serie ? Bani cheltuiti aiurea.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru