Confirmare oficială: urmașul lui Toyota Supra nu debutează în cadrul Salonului Auto de la Detroit

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 06.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre oficialii Toyota a declarat că urmașul lui Supra nu o să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Detroit, așa cum susțineau mai multe zvonuri. Mai mult, este posibil ca modelul sportiv să nu fie lansat sub denumirea de Supra.

În ultimele luni am tot văzut o serie de imagini și clipuri spion cu urmașul lui Toyota Supra. Conform declarațiilor făcute de Jack Hollis, vicepreședintele grupului Toyota, sportiva constructorului nipon nu va debuta în cadrul Salonului Auto de la Detroit, așa cum susțineau mai multe voci apropiate companiei.

Mai mult decât atât, oficialul Toyota spune că este posibil ca modelul sportiv să nu poarte numele de Supra, așa cum s-a tot speculat până acum. Japonezii au pe masă mai multe denumiri și vor ca viitorul lor model să devină cunoscut prin prisma performanțelor și nu datorită numelui cu rezonanță.

Urmașul lui Toyota Supra ar urma să fie oferit alături de un motor turbo cu patru cilindri care produce aproximativ 250 de cai putere. Vocile apropiate companiei susțin că vom vedea și o configurație cu motor V6. În același timp, există zvonuri care anunță și o variantă plug-in hybrid de circa 400 de cai putere.

Din punct de vedere estetic, urmașul lui Supra ar urma să preia o serie de elemente de design de pe conceptul FT-1 (foto), prototip pe care l-am putut admira în premieră în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2014.

Via | Carscoops

Comentarii (3)

  • someone
    deci urmasul suprei nu va avea 2jz gte ( asta stim deja ), desi e facut in colaborare cu bmw , nu va avea nici macar motor de top 6 in linie si nici nu se va numi supra.
    in acest caz, de unde sa mai stim noi ca e chiar urmasul suprei ?
    6 0
  • rotila
    au confirmat ca NU !? la cocargeaua nu se vorbeste romaneste?
    0 0
  • someone
    si stiti ce mai e pacat? urmasii concurentei suprei, nsx si gtr au acum peste 550 cai. viitoarea supra, daca se va numi asa, va avea 400 . cat A45 AMG, o masina de clasa compacta
    dezamagirea maxima, toyota
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru