Coreenii s-au pus deja pe treabă: avem primele imagini cu Genesis G90, limuzina care se bate cu BMW Seria 7

de Bogdan Mirică
Marti, 10.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis, abia înființatul brand premium al celor de la Hyundai, are deja un teaser al noului G90, o limuzină care se va bate cu BMW Seria 7 și Lexus LS.

La numai o săptămână după ce a anunțat că va lansa un brand premium cu numele Genesis, Hyundai a și dezvăluit un prim teaser al modelului pe care îl va lansa chiar de luna viitoare în Coreea. Este vorba despre vârful de gamă, modelul Genesis G90, o limuzină care înlocuiește vechiul Equus și este poziționată ca rival pentru Lexus LS și chiar BMW Seria 7.

Va fi primul model al gamei nou înființate și un promotor al tehnologiilor și designului. Potrivit comunicatului oficial, G90 va introduce un limbaj de design atletic și elegant, cu o capotă lungă, cu ecartament scurt, cu un ampatament generos și cu jante din aliaj al căror design ne trimite cu gândul la Audi A8. Partea frontală va fi dominată de blocuri optice cu lumini LED, dar și de lumini LED pentru rularea diurnă.

Esential 6 modele va include gama Genesis până la finalul deceniului.
Genesis G90 se va îndepărta cât se poate de mult de imaginea părintelui său Hyundai și va da startul unei avalanșe de modele.
Până la finalul acestui deceniu, Hyundai promite că gama sa va însuma nu mai puțin de șase produse.

Pe lângă deja anunțatul G90, Hyundai va lansa și o nouă generație a vechiului Genesis, modelul din care s-a născut această gamă. El va fi rebotezat G80 și va concura în continuare cu Lexus GS. Va exista și un G70, gata să atace etalonul segmentului mediu, adică pe BMW Seria 3, dar și un coupe sportiv rival pentru Seria 4. Apetitul publicului pentru mașini 4x4 va fi și el exploatat cu un crossover mediu și cu un SUV de mari dimensiuni.

via wcf

Comentarii (3)

  • Partea din fata aduce cu A8, iar lateral au copiat silueta Bentley.
    Se vede ca designerul sef a lucrat la audi.
    11 5
  • Scorpionul_negru
    O sa fie o copie scumpa. O combinatie de A8 si seria 7. Daca va costa cu 20-30 de mii de euro mai putin ca ele, poate ca va avea succes. La aceeasi bani de 7 , A8 si S class nu vad de ce ai alege o Hyundai cu alta sigla ...
    17 6
  • AndreiRN
    La fiabilitate garantat va depasi BMW.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru