Cu pletele-n vânt: BMW a publicat primul teaser video cu viitorul i8 Roadster

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În scurt timp vom face cunoștință cu BMW i8 Roadster. Modelul german este anticipat de un teaser video, iar debutul este programat pentru toamna acestui an.

BMW pregătește lansarea lui i8 facelift, dar nemții încă nu au scos toți așii din mânecă. Acum, constructorul german a publicat un scurt teaser video cu viitorul i8 Roadster.

În clipul pregătit de BMW apare un vehicul de test extrem de bine camuflat. Singura zonă lăsată neacoperită este chiar plafonul din material textil. Spre deosebire de versiunea coupe, i8 Roadster va integra și două cocoașe poziționate în spatele scaunelor.

BMW i8 Roadster va miza pe designul folosit de nemți pe i8 facelift. Din informațiile obținute până acum, nemții nu vor veni cu modificări masive de design și se vor axa mai mult pe schimbări discrete.

În ceea ce privește sistemul de propulsie, surse apropiate companiei spun că vom vedea îmbunătățiri. Puterea totală oferită de ansamblul hibrid va crește de la 362 CP la circa 420 de cai. În plus, bateria de 7.1 kWh există în prezent pe i8 va fi înlocuită cu una de 10 kWh.

Debutul lui BMW i8 facelift va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din această toamnă.

Cel mai probabil, nemții vor expune noul i8 Roadster în cadrul aceluiași eveniment.

Comentarii (2)

  • cea mai smechera masina.
    2 1
  • Titi Argint
    Masina e urata cu spume, designerul chiar si-a facut de cap !
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru