Cum faci un Porsche de jumătate de milion de euro? Iei un 911 GT2 RS și îl faci de 958 de cai putere

de Tiberiu Safta
Luni, 14.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manhart a adus un pachet nou pentru Porsche 911 GT2 RS, versiunea de performanță din generația anterioară a lui 911. Pachetul, botezat TR 900, aduce un motor de 958 de cai putere, alături de mai multe modificări la caroserie.

Compania germană de tuning Manhart a prezentat un pachet nou pentru Porsche 911 GT2 RS. Cu pachetul TR 900, cea mai performantă versiune a lui 911 din generația anterioară are un motor mai puternic, precum și o caroserie modificată.

Astfel, puterea lui 911 GT2 RS a crescut la 958 de cai putere, mulțumită unei remapări software și a unei perechi de turbocompresoare noi. De asemenea, modelul dispune și de un intercooler nou, o admisie nouă din aluminiu și o evacuare nouă, cu tot cu catalizatoare noi. Inclusiv cutia de viteze PDK cu 7 trepte a fost ușor modificată pentru a face față puterii mărite.

Pe lângă motor, Manhart aduce și o serie de noutăți la exterior. Aici avem un spoiler față cu extensii laterale noi, prize de aer noi în zona capotei, praguri noi, un difuzor spate nou și un eleron nou. Toate aceste elemente sunt confecționate din fibră de carbon.

Modelul este vopsit într-o culoare verde metalizată cu accente aurii și o grafică specială în zonele laterale.

Jantele conțin o singură piuliță și sunt vopsite într-o nuanță de aur. În spatele acestora avem frâne din carbon ceramică. Singura noutate adusă la interior este reprezentată de covoare noi, personalizate.

Noul Porsche 911 GT2 RS modificat de Manhart este deja disponibil în Germania. Prețul de pornire este de 550.000 de euro.

via Manhart

Comentarii (2)

  • mai există babalâci care să cumpere termică din asta ?

    Bleah
    1 10
  • Intimisimi Grande
    Mosii aia umbla cu niste tinere pe care tu ti le pui pe desktop dupa ce te uiti pe siteuri deocheate.

    Mainile la vedere Mike!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru