Cupra va prezenta un concept pe 22 februarie: primul teaser pentru un viitor SUV de performanță

de Paul Cosma
Vineri, 15.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra a publicat primul teaser pentru conceptul pe care îl va dezvălui pe data de 22 februarie. Conceptul prefigurează lansarea unui viitor SUV de performanță, primul model de sine stătător al brandului.

La începutul lui 2018, SEAT a anunțat că pregătește lansarea sub-brandului de performanță Cupra și ne-a oferit atunci un logo pentru viitorul brand. Cunoscută în lumea auto ca versiune sportivă a modelelor Seat, Cupra a făcut pasul înainte și a devenit sub-marcă a companiei spaniole, după modelul AMG la Mercedes și M la BMW. 

Odată cu momentul "independenței" Cupra, spaniolii au dezvăluit în martie 2018 și primul model dezvoltat sub noua marcă: o versiune de 300 CP a SUV-ului Ateca.

La un an de la prezentarea noului brand, Cupra pregătește lansarea unui concept ce confirmă și lansarea ulterioară a primului lor model de sine stătător.

Conceptul Cupra va fi prezentat pe 22 februarie. Până atunci, Cupra ne-a arătat un teaser cu partea din spate a prototipului ce anunță un viitor SUV de performanță.

De curând, voci apropiate companiei au scos la iveală faptul că oficialii Cupra au înregistrat denumirea Terramar. Aceleași surse au spus că viitorul Cupra Terramar va fi primul model de sine stătător dezvoltat de sub-brandul Cupra.

Via Cupra

Comentarii (2)

  • Nici nu seamana cu Kia Sportage :)))))
    4 1
  • @Sorin
    Nu seamana, e identic :))))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru