Salonul Auto de la Geneva 2018

Seat prezintă noul logo Cupra: viitorul sub-brand de performanță debutează în 22 februarie

Publicat Miercuri, 31.01.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 1
Seat prezintă noul logo Cupra: viitorul sub-brand de performanță debutează în 22 februarie - Poza 1
Seat a prezentat un nou logo dedicat sub-brandului Cupra. Informațiile complete vin în 22 februarie, iar primele modele vor fi expuse în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

SEAT pregătește lansarea sub-brandului de performanță Cupra. Primele informații au apărut în toamna anului trecut când producătorul iberic a înregistrat un logo și a anunțat că vom afla detalii noi la începutul lui 2018.

"Cred că există potențial pentru a dezvolta acest domeniu al brandului. În trecut, Seat a avut o singură dimensiune. Cupra ne oferă posibilitatea să avem încă o dimensiune. Vom fi mai preciși la Geneva. Discutăm atunci", a precizat Luca de Meo, CEO-ul Seat, în 2017.

Acum, Seat a publicat un nou logo pentru viitorul sub-brand Cupra și, în acealași timp, a anunțat că detaliile complete le vom afla în 22 februarie. De asemenea, constructorul iberic a lansat și un website dedicat sub-brandului.

În acest moment, Leon este singurul produs care beneficiază de o versiune de performanță, dar Seat spune că "primele modele din noua eră Cupra vor fi expuse în cadrul Salonului Auto de la Geneva". În aceste condiții, există șanse mari ca publicul să asiste la debutul lui Ateca Cupra. Conform zvonurilor, viitorul Seat Ateca Cupra va beneficia de același motor de 2.0 litri disponibil pe Leon Cupra. 

Behind the CUPRA logo from CUPRA Official on Vimeo.


Comentarii (1)

  • Parca e logo-ul lui Spiderman
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru