Cursa de 24 de ore de la Le Mans, în direct pe Eurosport până în 2013

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.04.2011
Competiţia Intercontinental Le Mans Cup, care include şi cursa de 24 de ore de la Le Mans, va fi transmisă de postul de televiziune Eurosport până în 2013.

Fanii sporturilor cu motor din România vor avea ocazia să urmărească şi în acest an celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans, după ce postul de televiziune Eurosport a anunţat joi prelungirea contractului pentru drepturile TV pentru următoarele trei ediţii, până în 2013 inclusiv.

Prin noua înţelegere, Eurosport va transmite în direct integral cursa de 24 de ore de la Le Mans din 11-12 iunie 2011 pe toate posturile şi platformele disponibile: Eurosport, Eurosport 2, Eurosport Player (internet) şi pe telefonul mobil, la care se adauga şi antrenamentele şi calificările, dar şi o emisiune de "Le Mans 24 de minute" care va fi difuzată zilnic în perioada 6-12 iunie.

De asemenea, Eurosport a preluat drepturile TV pentru întreaga competiţie Intercontinetal Le Mans Series, care cuprinde o serie de etape în stilul cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Prima etapă a avut deja loc în Statele Unite ale Americii la jumătatea lunii martie, iar sezonul mai include Cursa de 1000 km de la Spa-Francorchamps (Belgia, 7 mai), Cursa de 24 de ore de la Le Mans (11 - 12 iunie), Cursa de 6 ore de la Imola (Italia, 3 iulie), Cursa de 6 ore de la Silverstone (Marea Britanie, 11 septembrie), Cursa de 10 ore de la Petit Le Mans (USA, 1 octombrie ) şi Cursa de 6 ore de la Zhuhai (China, 12 noiembrie).

Via | Eurosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru