Dacia a livrat 74 de exemplare Duster către Ministerul Apărării Naționale

de Alexandru Monenciu
Vineri, 17.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul de la Mioveni a livrat un lot de vehicule Duster către Ministerul Apărării Naționale. Acestea au fost vopsite în schema de culori de tip mozaic, au tracțiune integrală și motorizare Blue dCi de 115 cai putere.

Dacia anunță că a livrat un lot de 74 de vehicule Duster către Ministerul Apărării Naționale. Mașinile au fost predate în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Brigăzii 122 Logistice "Muntenia", în prezența ministrului Apărării Naționale și a directorului general Automobile Dacia.

Cele 74 de unități Dacia Duster sunt destinate misiunilor de Poliție Militară, dar și participării personalului MAPN la exerciții și activități de instruire.

Toate au fost vopsite în schema de culori de tip mozaic, aplicată printr-un proces tehnologic desfășurat integral în uzină. Mai mult, mașinile au tracțiune integrală și sunt echipate cu motorul Blue dCi de 115 cai putere.

Fiind mașini folosite de armată, acestea au elemente de protecție și dotări specifice.

via Dacia

Comentarii (7)

  • La ce le-o trebui și ăstora dotările “specifice”...ținând cont mai ales de faptul cum sunt vopsite
    6 4
  • In plus dacă erau livrate de “constructorul de la mioveni” ar fi trebuit sa aibă numere de Argeș
    6 6
  • nu au mai avut bani de o a 75-a?
    5 1
  • e o stire normala, bine ca sunt dacii, ca altfel iesea scandal.
    4 0
  • Edikkk
    Sper să aibă cutie automată, robotizată
    1 12
  • Sunt prea mulţi proşti pe lume, dar din fericire sunt şi mulţi români care ştiu că: "mai bine cu un deştept la pagubă, decât cu un prost la câştig"!
    4 2
  • “ E greşit a crede că proştii nu-şi dau seama că sunt proşti. Ştiu foarte bine că sunt şi au un instinct infailibil în a detecta inteligenţa şi în a se mobiliza împotriva ei, spontan şi organic, sistematic şi înverşunat.”
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru