Dacia a oferit un Duster Fundației Principesa Margareta a României

de Sebastian Toma
Joi, 08.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul din Mioveni a donat un Dacia Duster 1.2 TCe pentru fundația Alteței Sale Regale a Prințesei Moștenitoare Margareta a României.

Mulțumesc companiei Dacia pentru implicare constantă în activitățile și programele sociale și educaționale ale fundației și pentru cea mai recentă sponsorizare oferită – acest frumos automobil Dacia Duster

Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României
Dacia continuă susținerea Fundației Principesa Margareta a României, colaborare începută acum șase ani. Compania din Mioveni a donat un Duster 1.2 Tce 4x2, în echiparea Laureate și culoarea gri comète, pentru a-i fi de folos fundației patronate de Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României. Atât Dacia, cât și Fundația Principesa Margareta a României au un obiectiv comun: sprijinirea tinerelor talente, indiferent de domeniu. Așa că reprezentanții producătorului din Mioveni au decis să ofere un nou ajutor inițiativei Alteței Sale Regale și au oferit fundației un automobil Dacia Duster, cu care să poată derula o nouă etapă a programului "Tinere Talente".

Fundația Principesa Margareta a României a fost înființată în 1990 de Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Încă din prima zi, a fost vorba despre o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstinici prin intervenții durabile bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. În cadrul studiului Envero Brand Trust Index, Fundația Principesa Margareta a României a fost desemnată cea mai onestă organizație neguvernamentală.

Urmareste Automarket
Compania Dacia s-a alăturat în 2009 în susținerea proiectului Tinere Talente. În plus, Automobile Dacia are parteneriate cu 15 universități tehnice din toată țara și cu liceul din Mioveni, alături de care derulează programe anuale de stagii.
Grupul Renault le oferă șansa multor studenți și elevi de a demara o carieră în domeniul auto. Cei de la Dacia consideră că și tinerii care visează la alte domenii merită atenție și trebuie ajutați, așa că au decis să ofere un nou sprijin Fundației Principesa Margareta a României.

Ne-am unit forțele cu Fundația Principesa Margareta pentru a sprijini tinerii din România! Cu această ocazie, un Duster va porni la drum într-o nouă etapă a programului “Tinere Talente”.

Posted by Dacia Romania on 8 Octombrie 2015

Via Dacia | Foto: Daniel Anghelescu

Comentarii (2)

  • Sandu al-III-lea
    Regelui i-as da-o sa o conduca pentru prima data.Cred ca i-ar place majestatii sale o masina noua nouta.Stiu ca e pasionat de automobilism.
    2 2
  • mda,ban la ban si paduche la paduche
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru