Dacia a primit 1000 de pre-comenzi pentru Duster în Marea Britanie

de Bogdan Mirică
Luni, 29.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a anunţat că Duster a înregistrat deja 1000 de pre-comenzi în Marea Britanie. Performanţa este cu atât mai importantă cu cât primele exemplare vor ajunge în Regat abia în luna ianuarie a anului viitor.

Pe o piaţă auto din ce în ce mai fragilă, Dacia mai bifează un succes. De această dată în Marea Britanie, acolo unde constructorul român se bucură de un interes deosebit pentru vârful său de gamă, Duster.

Potrivit unui comunicat de presă, emis de divizia britanică Dacia, Duster a totalizat deja 1000 de pre-comenzi, cu trei luni înainte de livrarea primelor exemplare în showroom-urile din Regatul Unit. Dacia a ţinut să precizeze că performanţa este cu atât mai mare cu cât nici unul din viitorii 1000 de clienţi nu a condus varianta cu volan pe dreapta a SUV-ului românesc.

Lista pre-comenzilor a fost deschisă în data de 28 iulie, însă maşinile nu vor ajunge în garajele clienţilor mai devreme de luna ianuarie a anului viitor. Până în prezent, dealerii care au reuşit să încheie cele mai multe pre-contracte sunt localizaţi în Scoţia şi Ţara Galilor.

Phil York, directorul de marketing Dacia Marea Britanie, a declarat: ”Am ştiut întotdeauna că Dacia are potenţialul de a pătrunde cu succes pe o piaţă britanică stagnantă.

Vârful nostru de gamă Duster se bucură de un start de succes, chiar şi înainte ca primele unităţi cu volan pe dreapta să fie livrate în Regatul Unit.”

Dacia a dezvăluit că Duster se bucură de un succes deosebit şi pe piaţa din India, acolo unde Renault, marca sub care se vinde SUV-ul românesc, înregistrând deja 20.000 de comenzi.

via Dacia

Comentarii (7)

  • aceste comenzi de fapt sunt facute de dealeri pentru a avea masina in showroom
    2 14
  • Vasilica
    Probabil dupa ce au iesit din pub-uri rupti de beti!
    2 19
  • antonny
    masinii pe care le fac pe doua schimburi de munca .......
    3 1
  • presimt ca multi o sa aibe un soc cand o sa inchida usa prima data la duster, senzatia de masina neinchegata tipic reno e peste tot.
    1 16
  • Masinile nu sunt cumparate de dealeri. Nici in Romania nici in Anglia.
    Sunt ale importatorului in cazul Angliei. Deci cele 1000 de pre-comenzi nu au cum sa fie facute de concesiuni.

    Comentariu cu "dedicatie" pentru buny.
    9 0
  • Catalin
    Nu stiu daca ati observat dar Duster-ul care se vinde in UK are alt bord decat cel vandut in restul Europei. Pe site-ul Dacia.co.uk daca veti cauta brosura veti vedea bordul.
    2 0
  • Stiam eu ca "englejii" astia sunt mai excentrici :))
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru