Dacia: Aproape 4.500 de clienți au rezervat online un model în primul trimestru din 2024

de Alexandru Monenciu
Joi, 28.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul de la Mioveni anunță că aproximativ 4.500 de persoane au rezervat online un model, prin intermediul platformei de e-commerce a mărcii, în primul trimestru din 2024.

Dacia a lansat în urmă cu șase ani o platformă de vânzări online. Astfel, achiziționarea unui model Dacia a devenit mult mai simplă, lucru demonstrat și de numărul tot mai mare de clienți care preferă această metodă.

Spre exemplu, de la începutul anului 2024, aproximativ 4.500 de clienți și-au rezervat online un model Dacia, cu peste 50% mai mulți decât în același interval din 2023. Cele mai populare modele au fost Sandero, inclusiv varianta Stepway, și Logan.

Tot prin intermediul acestei platforme, clienții Dacia au putut participa la campania de pre-comenzi pentru primele 200 de exemplare ale noului Duster. Toate cele 200 de unități au fost rezervate în doar două zile.

Rezervarea unei mașini pe platforma de vânzări online Dacia se face achitând o taxă de 800 de euro, TVA inclus, care se scade din valoarea totală a mașinii. Poți să plătești fie un card de credit, fie cu un card de debit.

via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru