Dacia deschide comenzile pentru noul Spring: prețurile încep de la 10.990 de euro

de Alexandru Monenciu
Joi, 18.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul de la Mioveni deschide comenzile pentru noul Spring. Modelul cu zero emisii poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus (+ oferta specială Dacia Finance), caz în care pornește de la 10.990 de euro cu TVA inclus.

La începutul lunii aprilie, Dacia a anunțat prețurile noului Spring facelift. Modelul cu zero emisii al constructorului de la Mioveni este disponibil în 3 niveluri de echipare, adică Essential, Expression și Extreme.

Mai mult, poate fi comandat cu 45 sau cu 65 de cai putere, în funcție de nivelul de echipare ales.

Prețurile noului Spring facelift pornesc de la 16.900 de euro cu TVA inclus, pentru versiunea de bază Essential. Pentru un Spring Extreme 65 trebuie să scoți din buzunare cel puțin 19.900 de euro, cu TVA inclus.

Dar, desigur, Dacia Spring facelift poate fi achiziționată și prin programul Rabla Plus. În acest caz, prețurile scad la 11.800 de euro (Essential 45), respectiv 14.800 de euro (Extreme 65). Există și versiunea de mijloc Expression 65, care costă 13.800 de euro prin Rabla Plus.

Acum, Dacia anunță deschiderea comenzilor pentru noul Spring facelift și vine cu o ofertă și mai atractivă. Prin programul Rabla Plus și oferta specială Dacia Finance, noul Spring facelift poate fi achiziționat chiar și cu 10.990 de euro cu TVA.

Dacă, însă, optezi pentru un Spring Extreme 65, prețurile încep de la 13.990 de euro, prin programul Rabla Plus și oferta de care pomeneam mai sus.

Cu această ocazie, marca românească (deținută de Renault) lansează campania "Un an fără griji", cu o ofertă dedicată versiunii Spring Extreme.

Cine comandă noul Spring în nivelul de echipare Extreme, până la data de 31 mai, beneficiază de un discount suplimentar de 400 de euro.

Primele exemplare vor ajunge la clienți în luna septembrie.

via Dacia

Comentarii (4)

  • Arata binisor, daca calitatea si siguranta sunt acceptabile eu zic ca merita.
    4 1
  • Singura situatie in care inteleg o asemenea achizitie e daca nu ai condus una niciodata.
    3 4
  • Si 10.990 din care apoi sa scazi rabla este supora pret pt Dongfeng Nanobox, o masina de 6000-7000 USD pt chinezi, dar pt europeni cu pret dublu sau triplu (pana anul trecut)
    Nimic nu justifica triplarea pretului pt acelasi cotet.
    Chiar daca masina era full piele in interior, panoramic si sistem media cu tot felul de tablete de jur imprejur, costul aferent nu dubla pretul de vanzare.
    2 2
  • Narcis
    Dacia incepe sa arate din ce in ce mai mult ca o masina.Problema la ele este ca au un interior plasticos si nu iti ofera deloc un confort. De aceea masinile germane sunt preferate de romani chiar si in acest an, conform https://odat.ro/.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru