Dacia Duster Adventure - preţuri pentru piaţa franceză

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 15.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a anunţat preţurile pentru Duster Adventure, modelul de serie limitată prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Acest model va fi comercialziat şi în România începând cu 1 aprilie 2013.

Dacia Duster Adventure a fost a doua noutate prezentată de constructorul român la Salonul Auto de la Geneva. Este o ediţiei specială a modelului 4x4 dotată special pentru activităţi off-road şi se diferenţiază de un Duster normal prin rampa de lumini suplimentară montată pe plafon, scuturi de protecţie din aluminiu faţă şi spate, o caroserie care poate fi comandată în două culori (Alb Glacier şi Negru Nacre) şi masca neagră pentru faruri. Acest model special va fi comercializat pe mai multe pieţe europene, iar cea franceză a anunţat deja preţurile. Astfel, clienţii francezi ce vor dori să achiziţioneze un Duster Adventure trebuie să plătească 14.350 euro pentru versiunea 4x2 dotată cu motor 1.6 16v 105 CP GPL. Preţul pentru un Duster Adventure cu motor turbodiesel în Franţa variază între 15.850 şi 18.350 euro.

În România, modelul Dacia Duster Adventure soseşte în showroom-uri în luna aprilie şi tot atunci vom afla şi preţurile pentru această versiune specială.

Via caradisiac

Comentarii (10)

  • Batranu'
    Din pacate,nu e o gluma de 1 aprilie.Cand noi asteptam ceva noi,ei au venit cu "o ciorba reincalzita".Totusi am sperante mari de la Dacia,ca ne vor surprinde placut inca odata anul acesta,cu noul Duster.
    6 27
  • @batranu'
    Nu fii rau cred ca este pentru cei din fan club
    Am deja 4x4 si astept si eu noul Duster, cred ca va fii decat un facelift, ce imi doresc (nu sunt pretentios)
    1; sa aiba bordul de la noul Sandero (am unul de serviciu sunt multumit)
    2. sa nu se mai vada toba de esapament din spate
    3. stergatoarele de parbriz sa nu mai faca zgomot cand functioneaza dupa 3 luni
    4. sa fie mai putin zgomotoasa pe la 2300-2500 diselul meu ma enerveaza
    9 18
  • Din ce am mai auzit eu, se pregateste pentru Duster 1.2 Tce si cutie cu 6 trepte.
    Si un pick-up putin mai lung 4x4 ar fi interesant zic eu.
    10 0
  • Zici ca-i Aro 244 :)
    3 16
  • Se pregăteşte un pick-up pe baza lui Duster şi bineînţeles... facelift-ul. Cel puţin aşa sunt zvonuri din RTR. Apropo, Renault Technologie din Turcia a fost închis. Băgaţi un ochi pe site-ul RTR şi vedeţi de ce.
    1 10
  • @Batranu'
    Vai, vai, dar cata nerabdare!

    Modificarile sunt atat practice, cat si stilistice. Conteaza pentru cei care vor sa iasa din banalul cotidian fara sa cheltuiasca o avere. Ele sunt ceva mai semnificative decat vreti voi sa lasati de inteles: scuturile de protectie din aluminiu fata / spate, jantele, proiectoarele montate pe plafon etc. Sunt clienti care vor o masina gata accesorizata. De ce sa nu existe o asemenea versiune? In fine...
    Duster are cele mai bune unghiuri de trecere din segment, deci daca ar fi ca cineva sa sufere modificari mai serioase, acele masini ar trebui sa fie de la concurenta, si asta doar pentru a-i egala performantele.
    17 2
  • @@batranu'
    am dat 17000E ti se pare o bagatela ca sa ies din banalul cotidian? daca as fi dat 15000E as fi fost un client super multumit
    3 lucruri ma enerveaza poate inginerii de la RTR vor tine cont:
    1. stergatoarele de parbriz sa nu mai faca zgomot cand functioneaza dupa 3 luni si sa strearga mai mult de 50% din suprafata geamului
    2. sa fie mai putin zgomotoasa pe la 2300-2500 diesel 110Cp dupa mine nu este un zgomot de motor sau esapament este un barait+huruit de joasa frecventa transmis de la motor la caroserie
    3. rotile arunca multa mizerie pe portiere poate face ceva
    In rest sunt incantat de ea
    4 11
  • @xxx
    E mascareala ce faci tu. Te-oi crede tu important, dar NU esti model universal. Fiecare client e DIFERIT si LIBER sa aleaga ce i se potriveste mai bine. Tocmai de aceea oferta este variata.
    8 0
  • Masina NOUA
    La bani mai putini NU gasesti un 4x4 mai capabil care sa fie accesorizat.
    8 0
  • @Mihai
    In proportie de 80% ai dreptate (inclusiv mascareala am puterea sa o recunosc)
    Dar oferta nu este variata nici acum dupa 3 ani de la lansare, iar ce au propus este putin si numai pentru fan club, nu o lua in sensul rau, este o masina personalizata si nu o varianta de echipare
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru