Dacia Duster Black Collector: ediție specială disponibilă în Franța în numai 500 de unități

de Daniel Popescu
Luni, 01.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a lansat ediția specială Black Collector pentru SUV-ul Duster, care va fi disponibilă pe piața franceză în numai 500 de unități.

Dacia a organizat în 30 iunie la Paris o nouă ediție a Marelui Picnic Dacia, la care au participat peste 10.000 de membri ai comunității.

Cu această ocazie, constructorul a prezentat la eveniment o ediție specială pentru SUV-ul Duster, care a primit numele Duster Black Collector. Descris ca un "aventurier cu stil", Duster Black Collector este bazat pe nivelul de echipare Prestige, are o caroserie vopsită în negru metalic și beneficiază de sistem audio Focal.

De asemenea, printre dotările incluse în pachet se numără cameră multi-view și ecranul multimedia compatibil cu sistemele Apple CarPlay și Android Auto.

Ediția specială Duster Black Collector va fi disponibilă doar în configurație 4x2 cu motorul pe benzină TCe de 1.3 litri și 130 de cai putere.

Duster Black Collector va avea o producție limitată la numai 500 de unități, care vor fi comercializate doar pe piața din Franța. Cu această ocazie, producătorul a decis să experimenteze și puterea vânzărilor online, astfel că rezervările pentru această ediție limitată pot fi plasate doar online, la această adresă.

Startul campaniei de rezervări va fi în luna septembrie.

Via Dacia

Comentarii (1)

  • Ovidiu
    Duster este singurul model de la Dacia care are tweetere in cadrul sistemului audio! In cazul de fata este vorba despre Focal, un sistem bunicel totusi. Am vazut ca este la moda sa cumperi o masina noua si dupa aceea sa mergi cu ea pentru insonorizare totala, care costa undeva la 1.000-1.500 euro. "Bravos" este tot ce pot spune!
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru