Dacia este din nou Maşina Oficială a Premiilor Gopo

de Sebastian Toma
Luni, 30.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia este partenerul Premiilor Gopo 2015, cel mai important eveniment al cinematografiei româneşti. Este pentru al optulea an consecutiv când marca de la Mioveni îşi asociază numele cu această gală.

Dacia este şi în 2015 partenerul oficial al Galei Premiilor Gopo. Marca din Mioveni susţine pentru a opta oară cel mai important eveniment al industriei de cinematografie din ţara noastră. La ediţia 2015, Dacia va transporta invitaţii galei în Duster şi Sandero Stepway. Actori, regizori, producători şi alte personalităţi ale filmului românesc au sosit în trecut la covorul roşu al Gamei Premiilor Gopo din Duster, Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway.

Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele de lungă durată alese de marca Dacia. Un alt eveniment notabil la care Dacia este Maşina Oficială este Festivalul George Enescu. Ediţia 2015 a Galei Premiilor Gopo aşteaptă aproximativ 400 de invitaţi şi va avea loc luni, 30 martie 2015, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Urmareste Automarket
"Este un eveniment care a crescut frumos, aşa cum a crescut şi Dacia.
Putem vorbi de excelenţă românească în ambele domenii: atât mașinile noastre, cât și filmele românești sunt prezente și premiate în România și la nivel internațional, în țări cu tradiție și cu public exigent"
, a declarat Nicolas Maure, preşedinte şi director general Dacia, cel care va înmâna premiul pentru regie la Gala Gopo, ediţia 2015.

Via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru