Dacia este Maşina Oficială a Premiilor Gopo

de Sebastian Toma
Luni, 25.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia este partenerul Premiilor Gopo pentru cel de-al şaselea an la rând. Constructorul din Mioveni le-a pus la dispoziţie organizatorilor o flotă de opt vehicule pentru a transporta personalităţile filmului românesc la gala Premiilor Gopo.

Dacia este, pentru cel de-al şaselea an la rând, partenerul auto al Premiilor Gopo. La fel ca şi în anii trecuţi, nume sonore ale filmului românesc vor sosi la Gala Premiilor Gopo la bordul unor modele Dacia. În cadrul editiţiei din 2013, cele opt unităţi Dacia vor transporta actori, regizori şi producători la Gala Premiilor Gopo. La Gala Premiilor Gopo sunt aşteptaţi peste 800 de invitaţi. Flota de vehicule Dacia care va fi prezentă la Premiile Gopo include modelele Logan, Sandero, Sandero Stepway şi Duster.

"Mă bucur că evenimentul care premiază performanţa în filmul românesc are, din 2008, ca partener principal, Dacia. Atât filmul românesc cât şi Dacia sunt două branduri care se bucură de succes pe plan internaţional şi contribuie la conturarea unei imagini pozitive a ţării noastre", a declarat Tudor Giurgiu, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul galei.

Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice şi de lungă durată ale mărcii Dacia, alături de Festivalul Internaţional George Enescu şi târgul Gaudeamus, prin care marca din Mioveni susţine valorile româneşti. Gala Premiilor Gopo are loc astăzi, 25 martie, şi va fi transmisă în direct de Pro Cinema şi pe www.premiilegopo.ro.

Urmareste Automarket
"Diseară, în lumina reflectoarelor, îi vom vedea pe invitaţii speciali cum coboară din maşinile Dacia.
Rămâneţi conectaţi la pagina oficială de facebook Dacia, www.facebook.com/DaciaRomania, pentru a vedea fotografii de la Gală. Premiile Gopo reprezintă parteneriatul a două industrii cu multe în comun și care merg bine la export. Filmul românesc este din ce în ce mai premiat la festivaluri internaţionale, iar Dacia din ce în ce mai prezentă pe şoselele lumii. Ne bucură să spunem prezent şi anul acesta"
, a precizat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia.

Via Dacia

Comentarii (1)

  • BaditzaEx
    felicitari !!!, deci se poate si cu valori si marci romanesti, ca de prea multa vreme ne-am americanizat, germanizat si maghiarizat....
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru