Dacia Evolution+: showroom-urile și service-urile Dacia trec la un nivel superior de calitate

de Mircea Meşter
Luni, 14.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia Evolution+. Așa se numește standardul de calitate la care se vor ridica între 2014 și 2017 toți dealerii Dacia din România. Scopul e îmbunătățirea atmosferei în zona de expunere și de service.

La fel ca orice marcă mare care se respectă, Dacia trece din când în când printr-un refresh complet la nivel de calitate. Dacă în ceea ce privește produsele pe care le vinde am simțit din plin acest aspect odată cu lansarea celei de-a doua generații Logan și Sandero și prin apariția facelift-ului lui Duster, showroom-urile mărcii rămăseseră în urma mașinilor în ceea ce privește atmosfera și abordarea clienților.

Acest lucru a început să se schimbe în vara anului trecut, când rețeaua de dealeri Dacia a început să se alinieze la standarde noi, showroom-urile astfel modernizate fiind considerate "Dacia Evolution+". Până în acest moment au fost trecute la versiune modernă 40 de showroom-uri din țară, ceea ce înseamnă ceva mai mult de jumătate din totalul celor care vând modelele mărcii de la Mioveni. Pentru aceste modificări s-au cheltuit deja 500.000 de euro, iar până la începutul anului 2017 se va ajunge la o rețea complet modernizată la nivelul țării.

Conform comunicatului Dacia, principalele modificări au avut ca scop final îmbunătățirea atmosferei în care sunt primiți clienții.

"Mobilierul nou, modern, prezența unei zone de tip lounge și a unui spațiu pentru copii, prezentarea detaliată și accesibilă a serviciilor propuse și a diferitelor oferte de finanțare, sunt tot atâtea elemente destinate să asigure o interacțiune mai profesionistă și mai eficientă cu clienții", spun cei de la Dacia într-un comunicat de presă.

În afară de zona de expunere a mașinilor, Dacia a trecut printr-un proces de refresh și service-urile, care dispun de o zonă dedicată clienților. În plus, personalul folosește acum tablete pentru redactarea documentelor de recepție și de livrare.

via Dacia

Comentarii (4)

  • Sandu al-III-lea
    Sa puna mana sa vina cu urmatoarele generatii de Logan,Sandero si Duster ca le-au cam scazut vanzarile prin Europa.Ce asteapta?Sa vanda 100 de masini pe an si dupa aia sa vina cu urmatoarele generatii?
    2 2
  • scaune colorate si panouri, mare branza, sa aduca automata mai repede :)
    6 1
  • hazard
    "personalul folosește acum tablete pentru redactarea documentelor de recepție și de livrare" ...Holy mother of God!!!!
    3 0
  • Si cat mai repede, Loganul cu motorul revolutionar de 800cmc si 62 C.P.....ca asta e trendul, nu? N-am crezut ca voi trai sa spun precum ca, motorul de 1.4 de 75 de cai de pe prima generatie, este fasnet in comparatie cu cel de feon, de 1.2, actual!!! Primim ce meritam, de fapt.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru