Dacia Explorer: ediții limitate în Franța pentru toată gama de modele cu culori exclusive pentru caroserie

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a lansat pe piața franceză ediția limitată Explorer pentru noul Logan MCV Stepway, care se alătura astfel modelelor Sandero, Lodgy, Dokker, Logan MCV și Duster, disponibile de asemenea în această variantă.

După lansarea din cadrul Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie, Dacia Logan MCV Stepway primește acum o ediție limitată numită Explorer.

Aceasta este disponibilă doar pe piața din Franța, iar principala diferență comparativ cu versiunea standard este disponibilitatea unei noi culori exclusive pentru caroserie, numită Iceland Grey, o nuanță de gri închis.

În plus, partea centrală a dashboardului și a gurilor de aerisire beneficiază de detalii portocalii, iar această culoare este folosită și pentru tapițeria realizată din două materiale, dar și pe podea.

Toate aceste noutăți incluse în ediția limitată Explorer sunt deja disponibile și pe celelalte modele pe care Dacia le are în gamă: Sandero, Lodgy, Dokker, Logan MCV și Duster. Interesant este însă că, în cazul lui Sandero Stepway, Dacia oferă și o culoare de caroserie suplimentară, numită Ochre Orange, o nuanță de portocaliu închis.

Noua ediție limitată Explorer pentru Dacia Logan MCV Stepway va fi prezentată în cadrul unei săptămâni promoționale în rețeaua de dealeri din Franța începând din 8 aprilie.

În plus, tot pentru piața franceză, Dacia a anunțat lansarea unei campanii promitionale prin care modelele cu o vechime de cel puțin 6 ani pot beneficia de prețuri mai mici pentru diverse operațiuni de întreținere realizate în service.

Via Dacia

Comentarii (2)

  • Bune si astfel de stategii de marketing pentru atragerea de clienti noi, dar in loc de aceste noi nuante de vopsea, cei de la Dacia ar trebui sa umble serios la insonorizarea modelelor sale si, in special, a Logan-ului berlina. De ceva vreme, folosesc un Logan cu motor de 0.9 cmc, in varianta de echipare Laureate, fabricatei 2016, si este foarte zgomotos in timpul rularii, mai ales la viteze de peste 100 km/ora. Pasajele rotilor nu sunt deloc izolate fonic, iar intre compartimentul motor si habitaclu materialul fonoabsorvant lipseste, desi capota motorului este prevazuta cu izolatie fonica. In continuare, capacul portbagajului nu este izolat fonic. Poate ca si tabla foarte subtire a caroseriei are rolul ei in izolarea fonica.
    Am fost dezamagit, mai ales ca multi "specialisti" din presa auto au spus ca este un model silentios.
    6 0
  • anunt pe olx, peste 2 ani
    "vand dacia Duster Explorer editie limitata pentru Franta!! atentie!!!!!!!!!!!!!!! a nu se compara cu editiile din Romania gen 100 de ani sau Orange! asta este full full full full!!!! cumparata la licitatie, acte doveditoare de la alcopa!! un singur proprietar! motor 1.5 dci acelasi de pe a class!!! are 200 de cai, chiar daca in acte apar 90! editia asta a fost facut pentru principatul de monaco, dar lotul a fost refuzat de printul de monaco si produs in serie in doar cateva unitati, pentru piata din franta!!! accept schimburi si cu a6 2.0 tdi!! doar cod de motorizare bre!! ca nemtii stiu sa faca doar un cod de motorizare, de asta sunt nemti! vand 10 coduri si fac unul bun!!! nu suntati inutil, ca e editie limitata!!"
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru