Dacia face curățenie în gama lui Duster: nivelul de echipare Black Touch înlocuiește Prestige

de Bogdan Mirică
Sambata, 03.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a decis să facă unele modificări în interiorul gamei europene a actualului Duster. Nivelul de echipare Black Touch va înlocui Prestige și va include în standard navigație și cameră de marșarier.

Pentru a menține ridicat interesul pentru actualul Duster, cel mai popular model românesc pe piața din Europa, Dacia a decis să introducă un nou nivel de echipare, ceva mai generos, capabil să îl înlocuiască pe vechiul Prestige.

Noutățile estetice pe care le presupune includ o grilă lucioasă de culoare neagră, carcase pentru oglinzi, de asemenea negre, proiectoare cu un contur cromat, stâlpi de culoare neagră și jante cu aspect diamantat și dimensiune de 16 inch. Nu lipsesc suportul cromat de pe acoperiș, pragurile noi și panourile de protecție față și spate.

Interiorul primește un volan îmbrăcat în piele, un sistem multimedia MediaNav Evolution cu navigație inclusă și o cameră pentru marșarier. Nivelul de echipare Black Touch va fi disponibil pe piețele europene alături de numai două motorizări: ”benzinarul” de 1.2 litri TCe și 125 de cai putere, precum și dieselul de 1.5 litri și 110 cai putere.

Prețurile pentru Dacia Duster Black Touch pornesc de la 17.100 de euro în Franța, pentru versiunea pe benzină de 125 de cai, oferită doar cu tracțiune față. 

Comentarii (7)

  • ...chiar imi pare rau ca trebuie s-o spun dar tot o masina care nu-si merita banii ramane...faci o mica afacere doar daca o iei second la un pret bun de la vreun disperat care vrea sa scape de ea cu orice pret
    15 15
  • Varianta de varf?! Dar climatizarea automata de ce nu este disponibila?
    5 2
  • @Q... de ce zici ca nu isi merita banii?
    Nu stiu daca ai condus un Duster sa vezi cum merge atat pe asfalt cat si pe teren accidentat...si cand ma refer la teren accidentat nu ma refer doar la drumuri de pamant ci ma refer la pante mari de peste 25 de grade sau de noroaie pana la nivelul pragului din care a iesit. Acuma la pretul de Duster nu vei avea calitate de Range Rover sau BMV. Vei avea o masina decenta care te duce din a in b cu costuri nu foarte mari, iar acel punct b poate fi si un drum forestier mai putin intretinut pe care alte masini mai scumpe nu ar face fata.
    16 5
  • stefan
    motorul de 1.2 este un dezastru. mananca ulei in ultimul hal! al meu a crapat dupa 38000 km. pacat!
    4 4
  • Desi respect foarte mult evolutia marcii Dacia, nu as putea spune ca sunt un fan al ei. Cu toate astea, cred cu tarie ca un Duster 1.2 Turbo 4x4 este chiar o afacere.
    5 1
  • @mememe.In spatele afirmatiei pe care am facut-o e un rationament bazat pe ideea de comparatie cu alte modele chiar si alternativa second...de performante nu ma indoiesc in rest de tot(materiale la interior ,tabla etc)Deci o masina o evaluezi dpv a pretului mai ales raportand-o la concurenta ca de....performante de invidiat, la banii astia ,evident ca nu te prea poti astepta si pana la urma nici nu poate fi vb de o intentie accentuata.dar cand spui 190000E deja te cam gandesti la alte modele care....nu mai zic.
    2 3
  • Dacia face masini bune , dar in ultima perioada au o tendinta majora de crestere a pretului si asta se vede . Pe cand ceilalti fac tot felul de oferte , Dacia ramane la pretul stabilit " la catalog" care este destul de mare pentru ceea ce ofera . Atentie - ca un Kadjar 1.2 130 cu dotari similare DACIA costa prin rable 14700 Eur , iar diesel-ul 15300 . Asta ca sa nu zic despre SsangYong Tivoli care arata superb , se conduce mai bine decat Duster , dar nu stiu cat de fiabil va fi . Ar mai fi Suzuki Vitara care la 17ooo prin rabla are si 4x4 si trapa panoramic . Deci .. DACIA ... poate sa mai reduca putin preturile ... ca au cam intrat peste gama construita in alta categorie decat low-cost.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru