Dacia lansează Duster Urban: preț de 13.900 de euro, doar 1.000 de unități și trotinetă electrică cadou

de Paul Cosma
Joi, 26.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Duster facelift va primi o ediție specială exclusiv pentru piața din România. Disponibil din septembrie, Duster Urban va fi produs în doar 1.000 de exemplare, iar clienții vor primi cadou o trotinetă electrică cu autonomie de 30 de kilometri.

Dacia a anunțat lansarea lui Duster Urban, o ediție limitată pentru SUV-ul românesc și destinată pieței locale. 

Prețul de pornire pentru această versiune specială este de circa 14.000 de euro, ce include și bonusurile prin programul Rabla. Mașina va putea fi comandată cu două niveluri de echipare: Comfort și Prestige. 

În cazul motorizărilor pentru Duster Urban, oficialii Dacia menționează propulsorul de un litru ECO-G cu 100 CP, respectiv propulsorul de 1.3 litri TCe ce dezvoltă 150 CP, în tandem cu transmisia automată EDC.

Sunt disponibile două nuanțe de caroserie: Orange Arizona și Noir Nacre. La achiziția unui exemplar Duster Urban, clienții vor primi cadou și o trotinetă electrică, cu autonomie de 30 de kilometri. 

Producția versiunii Duster Urban este limitată la doar 1.000 de unități, acestea urmând să fie disponibile începând cu luna septembrie. 

Via Dacia

Comentarii (4)

  • Seriff
    I-auzi Edikk, iti dau astia si trotineta cadou, poti sa iti etalezi gleznele goale in eco mode, la Logan e posibil sa dea si un abonament la salon sa te pensezi
    31 8
  • Dănuț Alin Niță
    Ce marketing mincinos ....
    Tot o căruță este....
    :))))
    10 27
  • Catalin
    În secțiunea foto de ma uit, parca vad un model bburago
    8 1
  • Oltean
    Varianta Hybrid MADE in Romania , troaca + trotineta electrică AliExpress :))))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru