Dacia: Pachetul care transformă Jogger într-un "dormitor" a înregistrat 1.000 de comenzi

de Alexandru Monenciu
Luni, 18.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pack Sleep sau, cu alte cuvinte, pachetul care transformă Dacia Jogger într-un dormitor pe roți, a înregistrat 1.000 de comenzi. Acesta va fi disponibil și pe noua generație Duster.

În primăvara acestui an, Dacia a prezentat gama Extreme și odată cu ea a debutat și așa numitul Pack Sleep. Primul element al gamei de accesorii InNature, acesta transformă modelul Jogger într-un spațiu de dormit veritabil.

Pe scurt, vorbim despre o cutie din lemn, care cântărește 50 de kilograme, și care este instalată în portbagaj. Atunci când este închisă, oferă un volum de încărcare de 220 de litri.

În circa 2 minute, cutia de transformă într-o suprafața plană, pe care pot fi instalate saltelele de dormit. Patul de două persoane are o lungime de 190 cm și o lațime de 130 cm. Distanța disponibilă până la nivelul plafonului este de 60 cm.

Capacul cutiei poate fi utilizat ca măsuță, pe care pot fi așezate diferite obiecte.

În curând, Pack Sleep va putea fi comandat și alături de noua generație Duster.

Până atunci, însă, Dacia anunță că ritmul comenzilor pentru acest Pack Sleep a rămas susținut și că, lunar, peste 100 de clienți din Europa optează pentru acest accesoriu.

Mai mult, în decembrie 2023, livrările Pack Sleep au depășit 1.000 de unități.

via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru