Dacia Spring, cea mai înmatriculată mașină electrică din România, în luna octombrie

de Alexandru Monenciu
Luni, 08.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit datelor furnizate de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), Dacia Spring a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în România, în luna octombrie.

Cu o mică întârziere, Dacia a anunțat startul livrărilor modelului Spring în România, la mijlocul lunii trecute. Până la finalul anului, constructorul de la Mioveni susține că vor fi livrate, la noi în țară, 3.500 de unități.

Potrivit datelor furnizate de DRPCIV, Dacia Spring a fost cea mai înmatriculată mașină electrică din România, în luna octombrie, cu 277 de unități. Podiumul este completat de Tesla Model 3 (64 exemplare) și Hyundai Kona (56 de mașini).

Cu 53 de unități, Volkswagen ID.3 s-a clasat pe poziția a patra, fiind urmat de Renault Zoe (48), Volkswagen e-Up (41) și Volkswagen ID.4 (39). Românii au mai înmatriculat câte 22 de exemplare Skoda Enyaq și Fiat 500. Topul este completat de BMW iX3, Mercedes-Benz EQA, Mini Cooper SE și Porsche Taycan, cu 7 unități fiecare.

Potrivit reprezentanților Dacia, cele mai multe exemplare Spring au fost comandate în București, Cluj, Iași și Timișoara.

via DRPCIV

Comentarii (2)

  • "Dacia Spring, cea mai înmatriculată mașină electrică din România" Las' ca-I trece !
    3 4
  • Cum arata noua lege rabla pus nu mai merita banii, eu nu am o mașină veche pt programul rabla plus.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru