Detalii despre viitorul Lamborghini Huracan facelift: modificări subtile de design și mai multe resurse oferite de motorul V10

de Cornel Șocariciu
Duminica, 23.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În prima parte a anului viitor vom face cunoștință cu Lamborghini Huracan facelift. Supercarul producătorului italian ar urma să vină cu câteva modificări subtile de design, cu un interior revizuit și cu ceva mai multă putere sub capotă.

În urmă cu câteva luni vă anunțam că inginerii și designerii Lamborghini lucrează deja la noua generație de supercaruri. Conform unor surse apropiate companiei, italienii vor lansa în 2020 un înlocuitor pentru Aventador, iar în 2022 vor veni pe piață cu succesorul lui Huracan.

Dar până atunci, Lamborghini pregătește un facelift pentru Huracan. Vocile spun că modelul va fi prezentat în 2019, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Viitorul Lamborghini Huracan facelift va primi spoilere modificate, prize de aer ceva mai mari și un difuzor restilizat, în timp sistemul de evacuare va avea doar două terminații poziționate asemănător cu cele de pe actuala versiune Huracan Performante (foto).

Viitorul Lamborghini Huracan facelift va miza pe același motor V10 de 5.2 litri, însă italienii promit 20 - 30 CP în plus față de versiunea curentă (610 CP). Aceleași surse spun că motorul pe benzină va primi și un filtru de particule pentru a putea trece cu brio de noile teste WLTP.

La interior, clienții viitorului Lamborghini Huracan facelift vor găsi un sistem de infotainment și accesorii derivate din cele ale viitorului R8 facelift, model pe care îl vom admira până la finalul anului curent.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru